ArvontaDesign*Sponge -jutun kunniaksi, ja koska en ole sellaista vielä tehnyt, ajattelin järjestää pienen arvonnan. Palkinnoksi lähtee tällainen Paumes-kustantamon ihana Appartements d’amoureux a Paris -sisustuskirja. (Vähän hypisteltynä ehkä.) Osallistuaksesi jätä kommentti tämän postauksen kommenttilootaan. Arvonta-aikaa on pari viikkoa, ilmoitan sitten tarkemmin, milloin arvonta suoritetaan.

Ja jos linkität arvonnan blogiisi niin saat kaksi arpalippua. Muista vain mainita siitäkin kommenteissa.


Vaihtoehtoisesti voittaja voi valita myös Milk Deco -lehden, jossa on sisustuksia laidasta laitaan, ja eri puolilta maailmaa.

No related posts.

100 Comments

Add yours
 1. 3
  Nekku

  Onpa kivan näköinen kirja! Linkittäisin omaan blogiini, mutta koska en ole kirjoittanut sinne vähään (pitkään) aikaan, pelkkä kilpailulinkityksen postaaminen vaikuttaisi hölmöltä. :)

 2. 26
  suklaasydän

  Minäkin osallistun. Tulin tänne muuten ekaa kertaa Anttiksen blogin kautta mut täytyy palailla uudestaan (useamman kerran) kun syyskuussa mulla alkaa isompi sisustusurakka :) On tuleva koti aika karseassa kunnossa :)

 3. 37
  bubble

  No pitäähän tähän osallistua, etenkin, kun palkinnot näyttää niin makoisilta :) Enkä kyllä yhtään ihmettele, että saitte kotinne Design*Spongeen!

  Lisään linkin omaan blogiini :)

 4. 61
  Jaana

  Pakkohan tähän on osallistua! :)

  Design*Sponge on myös mulle niitä ensimmäisiä blogeja, joihin aikoinaan tutustuin. Mahtavaa, että kotinne pääsi sinne esittelyyn, ja kyllähän sitä kelpaakin esitellä!

 5. 68
  Soile

  Tää on nyt vähän härskiä, kun kerran eka kertaa eksyy blogiin ja osallistuu sitten kisaan, jos kisa on siis edelleen voimasa. Mutta nuot kirjat vaan vaikuttavat niin herkuilta että pakko yrittää!

 6. 80
  Minttumaari

  Taidanpa minäkin osallistua, vaikka harvoin onnetar suosii :)

  Onnittelut upeasta jutusta Design*Spongessa. Niin kotinne kuin blogisi ovat täynnä persoonallista ja inspiroivaa kauneutta!

 7. 84
  Stella

  Voimia koirien tuhojen korjailuun. Meillä koko sisustus on ollut jo pari vuotta väliaikainen koiruuden sisustusinnostuksen takia :D

  Pistän jonkinmoisen linkin omaan bloogiini, naps!

 8. 86
  niina

  Heippa! Löysin tänne Parolan aseman kautta ja täällähän on vaikka mitä kivaa! Rupean heti tutkimaan:) Ja sitä ennen osallistun kyllä ehdottomasti arvontaan,aivan ihana kirja,molemmat! Linkitän tänne heti seuraavassa postauksessani:)

+ Leave a Comment