Kuva-arvoitus


Kuva-arvoitus: Mikä tämä on?
Tai ehkä paremminkin, mitä tapahtui?

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 9
  Mirja

  Voi ei…. Olen ihaillut monesti eteistänne ja tuota tapettia. Toivottavasti saatte korjattua.

  Koirille ei tämä maallinen omaisuus paljon merkkaa…lapset vähän samanlaisia, mutta lapset tietyn iän jälkeen jo alkaa tajuta, mitä saa tehdä ja mitä ei. Meillä kyllä lapset on saaneet suurempaa tuhoa aikaiseksi kuin koira.

 2. 10
  Jutta

  Outi, kyllä, kyllä vaan…

  Anrinko, meillä jäi onneksi tapettia yli, jolla voimme korjata. Tuota alkuperäistä pahvia ei tietenkään saa korvattua, mutta paikkaamme varmaan pinkopahvilla.

  Sussu, ei siitä uskoisi mikä criminal mastermind se osaa olla kun olemme poissa kotoa. Kaikki ovetkin saa auki ja pihalla portin.

  PikkuBertta, ei sentään emännän :D Saa sen onneksi korjattua. Vähän varmaan jää jälkeä, mutta sellaistahan se on koiruuksien kanssa.

  Jaana, AnniKainen, ilmeisesti niin herkut tosiaan, ettei etikkakaan hidasta… :)

  Mirja, eiköhän sen saa korjattua. Tähän tietysti oli henkisesti valmistautunut, mutta toivoi ettei niin käy. Sen verran olen kohtalotovereilta kuullut, että vuoden ikäisenä pureskelu loppuu. Mutta tietenkin toivon, että keksimme jotain ennen sitä. Vuosi on kovin pitkä aika.. :)

 3. 14
  Minttumaari

  Olen muutamia kertoja käynyt kurkkimassa somaa ja persoonallista blogiasi. Nyt tohdin jättää ensimmäisen kommentin.

  Meillä koira on erikoistunut oviin :) Rakas karvainen ystäväni on ajan saatossa syönyt ulko-ovia, väliovia ym. "pientä".

  Tänään töistä tullessa, lattialla oli lamppu sirpaleina. Sirut oli loppujen lopuksi nopeasti imuroitu. Lapset odottivat kiltisti kurahousut jalassa tuulikaapissa – ovat jo tottuneet…

  Huoh…

 4. 15
  Jutta

  Hei Minttumaari, mukava kun jätit kommenttia! Kävin jo kurkkimassa, sinulla on tosi kaunis blogi :)

  Voi koiria… Täällä ollaan kuumeisesti mietitty keinoja, miten järsimisvimmaa saa vähennettyä. Nyt alkoi pentukurssi, toivotaan että sieltä saa vinkkejä.

+ Leave a Comment