BudjettinurkkausVoi kiireistä elämää, viikonloppukin menee töitä tehdessä. Eilen kuitenkin irroittauduimme arjesta hetkeksi ja kävimme katsomassa Don Johnson Big Bandiä Ilmakitarafinaalissa. Olen jotenkin alkanut ymmärtää pienten lasten vanhempia, jotka järjestävät kahdenkeskistä aikaa poissa kodin hulinasta.

Panun kauppareissun aikana minulla on koiranvahtivuoro, joten ehdin hetken kuvata työhuoneen uusimpia lisäyksiä. Löysin Stokkalta ihania Papayan papereita, joista yksi pääsi seinälle. Raahasin sen alle olohuoneesta ylimääräisen lipaston ja hieman rojua vailla kotia.


Tämä on varsinainen budjettinurkkaus. Lipasto tuli talon mukana, lamppu löytyi kirppikseltä 3 eurolla. Ruusutaulu maksoi 0,90e. Peltinen nappirasia on mummoni vanha, se on vanha neuvostoliittolainen karamellirasia. Kallein esine on varmaankin Mozartin pää etsystä, eikä sekään kauhean kallis ollut. Kattolampun saimme ihan ilmaiseksi. Isäni osti sen huutokaupasta, mutta päätti ettei pidäkään siitä ja antoi sen meille. Me vähän tuunasimme sitä ja minusta se on nyt aivan hyvä. Ehkä saisi olla vähän enemmän patinaa. Yritin patinoida sitä maalarinpesulla, mutta ei siitä mitään tullut.

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 2
  Katja

  Aivan ihana nurkkaus! Minäkin olen ihastellut Stokkalla noita Papayan tuotteita, nyt siellä oli myös ihania Ecojotin vihkoja ja muistikirjoja. Mekin oltiin eilen ilmakitarafinaalissa ja ennen sitä Anna Puuta kuuntelemassa, Don Johnson Big Bändin tieltä lähdettiin jo kotiin. En tiennytkään että asustatte jossain täälläpäin! :)

 2. 3
  Jutta

  Norppis, minä olen ihan heikkoina kristallikruunuihin. Jos olisin rikas niin laittaisin joka huoneeseen… ;) No ehkä en sentään, mutta monesti näkee niin hienoja että haluaisi sellaisen meillekin.

  Katja, sama kaupunki :) Minulle tuli ihan yllätyksenä, että Stokkalla myydään Papayaa, netistä olen vain ihastellut. Ecojotista en olekaan kuullut, täytyy googlettaa.

 3. 5
  Neiti Nimetön

  Huokeat löydöt on niitä mitkä lämmittää eniten! Tuosta sienikuvasta tuli mieleen, että Tukholmassa yhdessä kaupassa oli isot kasat vanhoja koulun opetustauluja. Harmiksi olivat liian isoja matkalaukkuun.

 4. 6
  Minttumaari

  Ihana on budjettinurkkauksesi :)

  En pääse yli tuosta 90 sentin ruusutaulusta – löytö! Niin ovat kyllä muutkin hauskasti yhteensopivat tarinalliset tavarasi.

  Tuo sienitaulu on kyllä ihan huippu! Itse en voisi tuollaista seinälleni ripustaa, sillä se aiheuttaisi minussa kroonista, pakonomaista tarvetta päästä sienimetsään :)

+ Leave a Comment