Arvonta on suoritettu ja voittaja on…


Deadline on nyt kohdattu eli kirjantynkä kuvitettu, taitettu ja saatettu painoon. Minulla on ihanan kevyt olo, saan vapaa-ajalla keskittyä kotiin ja koiruuksiin, en töihin. Ja nyt arvontaan! Osallistujia oli aivan hurja määrä, kiitos kaikille osallistujille.

Onnettaren koura on tällä kertaa hieman miehisempi. Virallisena valvojana toimii Muru. Ja onnellinen voittaja on… Tsädäm-pädäm (rummun pärinää) …

Hirsiakka. Laita minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kumman kirjan haluat (Appartements d’amoureux a Paris vai Milk Deco) niin pistän sen tulemaan postissa. Appartements d’amoureux a Parisissa on muuten kaikki tekstit japaniksi, Milk Decossa englanniksi ja ranskaksi.

Onnea vielä voittajalle ja kiitokset kaikille muille!

No related posts.

6 Comments

Add yours

+ Leave a Comment