Pieniä kurkistuksia


Viime päivät ovat menneet kuumeillessa ja työkiireissä. Blogin- ja kodinhoito ovat jääneet aivan retuperälle. Tulin nyt pikaisesti päivittämään kuulumiset. Seuraavaksi on vuorossa koirankoulutusta ja makuuhuoneen siivousta. Lupasin Panulle raivata alakerran makuuhuoneen aka. Panun musiikkihuoneen pahimmista rojuista, että Panu pääsee soittamaan rumpuja tai kitaraa kun haluaa. Tällä hetkellä täytyy ensin löytää rummut vaatekasojen alta.

Kuvassa huuto.netistä löytynyt vaatekaappi. Saimme vihdoin kannettua sen paikoilleen olohuoneen nurkkaan. Sohvan päällä pilkistää “kultainen” kehys, joka löytyi Muhokselta kirppikseltä.

Kuisti siistiytyi myös hiukan. Heivasin ylikasvaneet orvokit kompostiin. Ensi kesänä vien orvokit suoraan pihalle, kuistilla ne alkoivat muistuttaa amppeliköynnöksiä kun roikkuivat niin pahasti.

No related posts.

17 Comments

Add yours
 1. 4
  Sari

  Kauniita kuvia kodistasi! Tuo vanha sohva on herrkullisen värinen, kehys tuo kivasti pientä ylellisyyttä ja tuo kaappi, aivan ihana! Ovatko nuo kaapin reunalta roikkuvat pallurat niitä, joiden ohjeenkin taisit jossain aiemmassa postauksessa paljastaa? Tosi hauskan muhkuja ja värikkäitä nekin!

 2. 5
  RuusuLiisa

  Onko tuo vanha vaaka? Mä annan sille heti hyvä ja rakastavan kodin ja tietty sen virikkeellisen ympäristön – mikäli joskus haluat/haluatte siitä eroon ;) upeita kuvia jälleen kerran!

 3. 7
  Outi

  Muhokselta? Minäkin siellä aina joskus kaivelen, mutta eipä ole tullut juuri mitään vastaan. Jos ei nyt lasketa sitä yhden "muorin" kauppaa Oulun ja Muhoksen välissä. :) Kaappi on upea.

 4. 11
  Melita

  Hei Jutta,
  Olen tosi iloinen vierailustasi blogissani koska sen ansiosta osasin tänne.Olen vähän epäillytkin – kun Suomessa vissiin noin 14 000 blogia – että moni hieno on löytämättä ja tässä todella yksi sellainen.
  Niin kaunista ja hienosti tehtyä täällä kaikki – onneksi olkoon !
  Voi vinde mikä kaappilöytö – luulin kyllä ensinäkemällä kaakeluuniksi !
  Mullakin oli kasapäin Illy-purkkeja kaapissa, mutta kun kerran vuodessa saan hepulin ja heitän jotain pois on se just yleensä jotain sellaista mitä tarvitsis eli Illy-purkit meni pienmetallikierrätyslaatikkoon, mutta onneksi eivät NoMu maustepurkit.Kiitos koristeluvinkistä !IHANA koti !

 5. 15
  Jutta

  Teija, täytyy myöntää, että raivaaminen on edelleen kesken… :)

  anni, huuto.netistä ja anno.fistä löytyy monesti kaikkea kivaa. Tietenkin jos on hyvin tarkat kriteerit mielessä, voi olla vaikeampaa.

  Ilona, se on tähän asti toiminut ovistopparina, etteivät koirat pääse kuistille (ovat kyllä työntäneet senkin syrjään). Mutta nyt Panu sai nikkaroitua uuden systeemin, etteivät koiruudet saa enää ovea auki.

  Sari, voi kiitos! Ovat samoja palluroita. Ajattelin askarrella niitä lisää, kun ehdin ja löydän kivanvärisiä papereita.

  RuusuLiisa, on se, löydettiin joku aika sitten kirpparilta. Ei ehkä ihan hetkeen olla luopumassa, kun se vasta pääsi muuhun toimintaan, kuin ovistoppariksi koirien varalle ;)

  Nana, se on jo melkein Murun korkuinen :o

  Outi, pari kirpparia löydettiin kun Muhoksella käytiin. Se muorin putiikki ei ollut auki, sinne haluaisin joskus. Kampaaja sitä minulle suositteli :)

  Bullukat, kiitos! Lisää kuvia tulee sitä mukaa kun saan tilaa raivattua ;)

  Suki, samat pom pomit on :) Vähän pelottaa mitä niille tapahtuu Mansikin käsittelyssä…

  Eija, kiitos!

  Melita, voi kiitos! Meilläkin meni puolet illy-purkeista kierrätykseen ennen kuin tajusin, että niitä voi tuunata vähän kauniimmiksi.

  Kristallikruunut ollaan itse asiassa saatu ilmaiseksi, toinen tuli talon mukana ja toinen saatiin isältäni.

  Inka, kiitos!

+ Leave a Comment