ShoppailuaTänään kävin kirjakaupassa shoppailemassa. Mukaan lähti kaksi muistikirjaa ilman viivoja. Harmittaa kun monissa kauniissa muistikirjoissa on viivat, ja eihän se käy jos haluaa piirrellä. Muumikirjassa ei onneksi ollut ja paperikin vaikutti hyvälaatuiselta. Kansikuva on lapsuuden lempikirjastani Vaan kuinkas sitten kävikään.

Kalentereitakin on jo kaksin kappalein ensi vuodelle. Myyrä seinälle ja Paolo Coelhon Rohkeus sitten muihin tarkoituksiin. En oikeastaan perusta kauheasti Coelhon jutuista, mutta kalenterin on kuvittanut suuri idolini Catalina Estrada. Tuntui vähän tyhmältä ostaa ensi vuoden kalenteri jo syyskuussa, mutta heidän viime vuotinen kalenterinsa oli joulun alla myyty loppuun, eikä sitä saanut enää mistään. Ajattelin että tällä kertaa hyvissä ajoin.

Sitten nappasin mukaan vielä kaikkea tarpeellista, niin kuin kyniä, terottimia ja liimaa. Sekä pastelliliidut. Haaveilen että ainaisen photarin ja illustratorin lisäksi saisin joskus tehtyä ihan vanhanaikaisesti käsin.

Eikä siinä vielä kaikki. Tänään tuli postissa hieno retropeili Sukilta Varpunen-blogista. Hänellä on pieni kirppis käynnissä, käykää kurkkaamassa, jos ette ole jo käyneet. Itse himoitsen sieltä vielä biljardipalloja ja mallinuken päätä, mutta tilanpuute ja pikkutuholainen hillitsevät shoppailuvimmaa. Sukin blogi on muutenkin aivan ihana ja tutustumisen arvoinen, sinne vaan katselemaan jos ei ole ennestään tuttu :)

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 2
  Suvi

  Viimevuonna ostin tuon Ilo kalenterin, juurikin noiden ihanien kuvien vuoksi. (Coelhoa en ole tainnut koskaan lukea.) Hyvä tietää että kannattaa ostaa ensivuodelle kalenteri ajoissa. Saatavahan se on.

  Minä tykkään ruudullisista vihkoista, ja niitä löytyy melko harvoin, ainakaan kovin kauniilla kansilla. Tyhjätkin sivut käy, mutta viivoilla en osta koskaan.

 2. 3
  RuusuLiisa

  Myyrä on pop :) Piti ostaa Tylleröllekin ensimmäinen Myyrä-salkku – pahvinen mutta Myyrä kuitenkin. Catalinasta koskaan vissiin kuullutkaan mutta näyttääpi todella hyvältä!

 3. 7
  Jutta

  Thanks, Elena! :)

  Suvi, monta kauppaa kiersin viime vuonna, kaikkialta oli loppu. Yrittivät sitä minulle tilatakin, mutta ei onnistunut. Että vauhdilla kauppaan vaan! ;)

  RuusuLiisa, Myyrä on huippu. Myyrä-muistikirja minulla on myös (viivallinen, joten saa toimia Mansikin koulutuspäiväkirjana).

  cidi, se on hyvä kalenteri ;)

  ravenwaves, :)

  Connie, thanks so much!

 4. 8
  Sussu

  Juuri tänään Tiimarissa osui silmään tuo Coelhon kalenteri. Kuvitus oli niin kaunista, että oli aika hilkulla, etten ostanut. Mutta kuitenkin vastenmielisyyteni Paulo Coelhoa kohtaan vei voiton, ja jätin kalenterin ostamatta.

 5. 10
  Jutta

  Sussu, voin hyvin ymmärtää. Olen lukenut pari Coelhon kirjaa ja minusta ne olivat vähän ärsyttäviä, mutta kalenterin lainaukset ovat öö… miten sen nyt kauniisti ilmaisisi… ei minun makuuni. Mutta kuvat ovat niin kauniita että pystyn sivuuttamaan tekstit tai ainakin repimään niistä huumoria (anteeksi Coelho-fanit).

  Bullukat, tuo toinenkin kuulostaa hauskalta vaihtoehdolta!

 6. 11
  Katja

  Minäkin olen katsellut tuota kalenteria juuri noiden ihanien kuvitusten takia, mutta kun Coelho tuntuu jotenkin vastenmieliseltä niin on jäänyt kauppaan. Mutta Myyrästä ja Muumeista tykkään tietty kovasti! :)

 7. 12
  Krisu

  Kuniita hankintoja. Mä näpelöin ja hipelöin kirjakaupoissa käydessäni viivattomia muistikirjoja lähes joka kerta. Aina ne jäävät hyllyyn. Mitä mä niillä, enhän mä edes osaa piirtää! Mutta kun ne ovat jotenkin niin…suloisia ja houkuttelevan oloisia.

 8. 14
  Matroskin

  Heh, olen aina luullut että olen ainoa, joka ei pidä Coelhosta, mutta tästä kommenttilootasta käykin ilmi, että muitakin on. Olen potenut suorastaan huonoa omatuntoa, kun en osaa arvostaa hänen viisauksiaan.

 9. 15
  Jutta

  Katja, ymmärrän. Minulla rakkaus Catalina Estradaan ylittää kaikki Coelhon tuomat ärsytykset, olen jo pitkään fanittanut häntä.

  Krisu, minulla on toiveissa, että alkaisin taas kirjoitella ja piirustella ylös ajatuksia. Ennen kannoin aina muistikirjaa mukana, nyt se on jostain syystä unohtunut.

  Matroskin, sama juttu. Meidänkin Akateemisessa oli niitä Papayan muistikirjoja, kävin ihan etsimässä kuin mainitsit. Ja olivat tosi kauniita, mutta viivallisia nekin. Varmasti hekin valmistavat myös viivattomia, miksei niitä tilata tänne saakka. Grrr! Pitäisiköhän mennä esittämään toive kirjakauppaan?

  Minäkin olen kuvitellut, että olen ainoa, joka ei niin välitä Coelhon jutuista. Aina kun olen puhunut aiheesta jonkun kanssa, olen ollut yksin mielipiteeni kanssa. Joskus jopa suututtanut jonkun. Mutta täältä löytyy kanssasisaria tässäkin asiassa ;)

+ Leave a Comment