Uutta vanhaa työhuoneessa

Työhuoneessa on tapahtunut viime aikoina kaikenlaista. Panu laittoi sinne loputkin listat viikonloppuna. Ja minä olen päässyt sisustamaan lisää.

Mustaa kirjoituskonetta olen himoinnut anno.fistä ties kuinka pitkään, mutta sille ei ole ollut paikkaa. Papayan paperi sai kehykset Kodin Ykkösestä. Vanha metallikori, lintu ja herätyskello ovat etsy-löytöjä.

“Ruusut” maljakossa ovat muuten värjättyjä kaaleja.

No related posts.

18 Comments

Add yours
 1. 1
  anni

  Onpa kaunis ja tyylikäs huone! Kori seinässä on mainio ja kirjoitiskone.. Ahh!! Jos mulla olisi paikka/tilaa, hamstraisin vanhoja kirjoituskoneita moooonta. Nyt on yks (mieluinen) ja enemmän ei ta¨llähetkellä mahdu.

  iloa!

 2. 4
  Jutta

  anni, sama juttu, rakastan vanhoja kirjoituskoneita. Nyt niitä on kaksi. Tai ei se toinen niin kauhean vanha ole, 80-luvulta. Mutta lisää voisin ottaa :)

  mimmuli, kiitos! Kalojen ruokinta on mukavaa puuhaa :)

  maijja, mies ei tajunnut, mitä ideaa on laittaa kori seinälle roikkumaan. Mutta en välittänyt, koska kyseessä on minun työhuoneeni ;)

 3. 7
  Jutta

  Sisustuskärpänen, kiitos! Minusta tuntuu, että tuo turkoosi on sellainen, että kaikki vain näyttää hyvältä sitä vasten. (Voi johtua myös siitä, että se on lempivärini)

  Kiitos, marjohei :)

 4. 10
  Sari

  Oi, miten ihanaa TURKOOSIA!!! Mulla on nyt joku turkoosivillitys, joka lähti liikkeelle yhdestä ainukaisesta tyynystä. Tässä sitä nyt ollaan ja tämä kuvasarja on kyllä siinä suhteessa vaarallinen, sillä seuraavaksi saatan jo hipelöidä Home Depotin maalihyllyjen turkooseja värimalleja. Että kaikkea se yksi tyyny saa aikaan… Ja sinun ihana työhuoneesi! Persoonallinen ja voisin arvata, että aikalailla asujiensa näköinen!

 5. 13
  Jutta

  Voi kiitos, ravenwaves ja Bullukat!

  Ulla, RuusuLiisa, maali on Uulan puolihimmeä Into-maali ja sävy Tikkurilan V370.

  Sari, hihhih, katsoinkin blogistasi että nyt annoit pirulle pikkusormen ;D Saas nähdä, kohta saatat jo kantaa turkooseja maalipurkkeja kotiin :P

 6. 15
  Katja

  Oijoi, kun olen haaveillut meillekin tuollaisista vanhoista koreista!!!! maksoiko sen postitus maltaita? Ison postimaksun pelossa en ole uskaltautunut niitä edes etsiskelemään.

  Aivan ihana koko huone! :)

 7. 16
  Jutta

  Inkivääri, kiitos! Ei se aina ole noin siisti ;)

  Katja, korin postitus maksoi enemmän kuin itse kori :( Tai tilasin sen yhdessä linnun ja herätyskellon kanssa, mutta se siinä varmaan eniten painoi. Korin löysin yllättävän halvalla, ebayssä niistä pyydetään minun mielestä hyvinkin korkeita hintoja. Kori maksoi 13e ja postitus 20e, mutta ihastuin niihin niin paljon, että ostin silti :)

+ Leave a Comment