1 v.


Huomasin tässä yllättäen, että blogini täyttää tänään yhden vuoden. Ei tunnu ollenkaan niin pitkältä ajalta. Mutta toisaalta kaikenlaista jännää on ehtinyt tapahtua blogeilun ansiosta. Olen saanut valtavasti inspiraatiota ja tutustunut ihaniin ja luoviin ihmisiin. Kiitos valtavasti kaikille lukijoille ja kommentoijille ja niille, joiden blogeissa ravaan jatkuvasti!

Syntymäpäivän kunniaksi täytyy tietenkin järjestää arvonta, mutta kerron siitä lisää myöhemmin. Olen kerännyt kalenterin nyt niin täyteen. Mutta pysykää kanavalla, ilmoittelen lisää pikapuoliin!

No related posts.

27 Comments

Add yours
 1. 8
  Melita

  Hei Jutta,
  Onneksi olkoon hienosta blogistasi sen yksivuotispäivänä ja itseäni onnittelen siitä että olen löytänyt tänne.
  Tuo onkin aivan loistokeksintö laittaa metallikori hyllyksi.
  Itsekin löysin kadulta !! sellaisen ikivanhan korin jonka aikoinaan maalasin kultamaalilla – lähdenkin tästä hakemaan sitä tuolta komeron syvyyksistä..

 2. 18
  Laura

  Onnea blogille ja sulle myös!

  Huomasitko muuten, että viime viikon Hesarissa kerrottiin brittitutkimuksesta, jonka mukaan ihmiset, jotka puhelimessa puhuessaan piirustelevat samalla paperille, muistavat puhelun jälkeen paremmin yksityiskohtia käydystä keskustelusta?

  Hip huraa meille!

 3. 26
  nanna

  Miten multa on jäänyt näin ihana blogi ihan huomaamatta??

  Ihana koti ja ihania kuvia.

  Aiemmassa jutussa huomasin kaalit maljakossa. Itse ostin sellaisia myös yksi syksy ja muutaman päivän kuluttua ihmettin aivan järkyttävää hajua. Kaalien vesi haisi.. noh.. "kaalinkeittovedeltä" :D

+ Leave a Comment