Ensilumi


Eilen satoi ensilumi ja Mansikki oli ihan täpinöissään. Se säntäili ympäriinsä ja pyydysti lumihiutaleita. Oli hauska katsella, miten se ensin nuoli varovasti lumisia portaita ja tepasteli ympäriinsä, sitten hetken päästä pömöili ihan innoissaan.


Minulle tuli ensilumesta valtavat dejavut viime syksyltä. Olimme vasta saaneet talokaupat päätökseen ja lähdössä siivoamaan taloa, kun tuli ensilumi. Muru oli ensimmäistä kertaa tulossa tutustumaan uuteen kotiin. Se oli kauhean jännää aikaa. Vaikea uskoa, että siitä on vain vuosi. Tuntuu niin kuin olisi asunut täällä paljon pidempään.


Eilen tuli postissa myös 3191: Evenings. Voi että kun se on kaunis.

No related posts.

13 Comments

Add yours
 1. 1
  Katja

  Ihana, voin vain kuvitella koiran ilahdusta lumesta! :)

  Ooooh, olen tosi kateellinen tuosta kirjasta, en ole raskinut opiskelijabudjetillani tilata kumpaakaan noista 3191 kirjoista joten tyydyn ihastelemaan kaukaa. Tilaan vielä joskus! :)

  Ja kiitos kollaasia koskevista kommenteista blogissamme, ne ilahduttivat kamalasti! :)

 2. 5
  Lotta ja Tuisku

  Jo toinen blogi tänään, jossa on satanut lunta. Kerrassaan epäreilua, sanon minä täältä vesisateen keskeltä. ;) Lumi on maailman paras elementti, joten sitä odotellessa…

 3. 8
  Bullukat

  Oih, joko se sinne ehti. Tulen aina hyvälle mielelle seuratessani koirien iloa ensilumesta. Vielä emme siitä ole saaneet nauttia, mutta muori-koirakin innostuu kuin nuorikko konsanaan.

+ Leave a Comment