Kynttilöiden kanssa


Pyynnöstä laitan kuvia lyhdyistä kynttilöiden kanssa. Vaatii vielä hieman tuotekehittelyä. Patterikäyttöiset tuikut eivät valaisseet juuri yhtään, ainakaan ne joita testasin. Niimpä laitoin lyhtykynttilät (vaikka paloturvallisuuden vuoksi ei varmaan saisi). Mutta kynttilöiden lämpö sai kuultopaperin kupruilemaan. Ehkä decoupage-lakka ei tykännyt, kun olivat välillä kuuran peitossa ja sitten lämmössä.

Luulempa että jatkan kuitenkin testailua ja kokeilen erilaisilla kuvilla myös.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 3
  Pellon pientareella

  Patterikäyttöisissä on sekin ongelma, että patterit hyytyvät kylmässä. Toivottavasti joku ratkaisu löytyy. Ulkokäyttöön tarkoitettu lakka maalikaupasta?

 2. 6
  Jutta

  Hei, kiitos kaikille mahtavista vinkeistä! Tämä on yksi niistä asioista, joiden vuoksi tykkään bloginpitämisestä niin paljon :)

  Tiia, varmaan juuri kosteus tässäkin teki tuon kupruilun, ehtivät pihalla ja (kylmällä) kuistilla ollessaan kerätä kosteutta.

  Raportoin jatkokehityksestä ;)

 3. 7
  Minna

  Upea idea, käyttämäsi kuvat ovat kauniita.
  Olisiko kirkas sprayliima käyttökelpoista ja ulkolakka päälle? Löysin blogisi vasta ja siinä on tosi kivoja juttuja. Tykkään kovasti käyttämistäsi väriyhdistelmistä sisustuksessa ja kiva, että jaat vinkkejä myös muille tekemistäsi projekteista.

 4. 11
  Minttu

  Näyttääpä kivalta. Mistä bongasit nuo kauniit kuvat?

  Annoin sinulle omassa blogissani "kreativ blogger" -tunnustuksen kera pienien perusteluiden. Niemnomaan tuo luovuus leimaa tätä aina niin mielenkiintoista blogiasi, kiitos siitä :)

+ Leave a Comment