Ihan muuten vaan

Kuvia sieltä täältä ihan silkasta kuvaamisen ilosta. Sain eilen uuden kameran, kun vanha hajoili käsiin. Tänään olen vain kuljeskellut ympäriinsä uuden ihanaisen kanssa ja tähdännyt mitä eteen on sattunut :)

Kiitos ihanista tunnustuksista Minnalle, Nooruskalle, Mintulle ja suklaamarengille! Lämmittää kovasti mieltä, että joku tykkää blogistani ja jaksaa seurata sitä. En nyt osaa nimetä ketään yksittäisiä blogeja tai bloginpitäjiä, joille tunnustuksen jakaisin eteenpäin, vaan haluan antaa sen teille kaikille. Kiitos kun käytte täällä kyläilemässä ja kun pidätte niin hienoja blogeja!

No related posts.

20 Comments

Add yours
 1. 4
  Katja

  Kauniita kuvia, ihania värejä! Millaisen kameran hankit? Meillä on juuri menneillään ensimmäinen valokuvauskurssi koulussa, tuntuu että ei näiden parin lyhyen koulun kurssin aikana ehdi kauheasti oppia, pitää kyllä omalla ajalla alkaa harjoittelemaan kuvaamista enemmän. Tietenkin blogiin nyt otan kuvia mutta että muutenkin:)

 2. 5
  Neiti Nimetön

  Iloitse uudesta kamerastasi!

  Itselläni on ollut unelmana ostaa kunnon kamera jo vuosia. Sitä onnen päivää kun saan sen käteeni,en varmaan osaa lopettaa kuvaamista…

 3. 9
  Jutta

  Kiitos paljon kommenteista! :)

  Hankin Nikon d300 järkkärirungon, kun minulla oli ennestään pari Nikonin objektiivia filmikamera-ajoilta. Tässä välissä olen kuvannut enimmäkseen Canon 3ood tai 350d mallisella digijärkkärillä (en muista kumpi), kun sain sellaisen ostettua suht halvalla työkaverilta, mutta se alkoi olla niin vanha ettei enää pitänyt akkua.

  Katja, minä olen kuvitellut, että olet kuvannut enemmänkin, kun blogissa on aina niin kauniita kuvia.

  Bullukat, kameran kanssa pelleily on hauskaa :) Varsinkin nyt kun pitää blogia, tulee puolihuomaamatta kuvattua melkein päivittäin.

 4. 14
  Näkymätön tyttö

  Törmäsin blogiisi sattumalta, ihailin kuvia ja tajusin että pitäjä on tuttu. Täytyy tulla lukemaan tarkemmin myöhemmin.

  Hauskaa syksynjatkoa
  t. entinen oululainen Katri

+ Leave a Comment