Syklaami-pom-pomitJoku on saattanut jo huomata, että olen ihastunut pom-pomeihin. On pitänyt keksiä tekosyitä, että pääsee tekemään niitä. Mutta nyt päätin ettei tarvi olla mitään juhlia tai muita, saan askarrella niitä ihan siitä ilosta, että ne ovat sieviä.

Meillä on keittiössä syklaami ja tykkään sen väreistä. Tein sille kaveriksi monta pom-pomia.

I’ve used all excuses, such as birthdays, to make pom-poms. My niece and Panu’s niece have their own. But now I’ve decided that you don’t need a party to have pom-poms. You can have them in your house just because they’re pretty. So I made a pom-pom garland in the kitchen, same colors as the cyclamen.

Kiitos muuten kauheasti kaikista ihanista kommenteista! Arvontaan on vielä reilusti aikaa osallistua.

No related posts.

25 Comments

Add yours
 1. 1
  Sari

  Juu, olen huomannut sun heikkouden pom pomeihin, mutta mikäs siinä! Jos jostain tykkää, niin sitähän saa sitten tehdä sellaisia juttuja kotiinsa niin paljon kuin haluaa!!! Ja nämä syklaami-pom pomit ovat kyllä tosi pirteitä ;-)

 2. 2
  Jutta

  Hehe, ei sitä varmaan vaikea olekaan huomata, kun joka toisessa kuvassa näkyy pom-pomeja :D Mutta niitä on niin kiva tehdä, täytän varmaan oman ja sukulaisten kodit näillä ;)

 3. 7
  Lotta ja Tuisku

  Tosi nätin värisiä, pirteitä. Ja munkin mielestä niitä juttuja mistä pitää, voi tehdä juuri silloin kun huvittaa ilman mitään erityisiä syitä. Itse ihailen suuresti kaikkia, jotka osaavat jotain tuollaista näprätä, itselläni kun on askartelupeukalo todella keskellä kämmentä. ;)

 4. 9
  Jutta

  Thanks Suzanne :)

  Minttumaari, Pia, suklaamarenki, kiitos ! :)

  Suki, kuvista voi kiittää uutta kameraa. Sillä ei varmaan edes saa huonoja kuvia.. ;)

  Lotta ja Tuisku, minä inhosin askartelua ennen, siis ihan tarhasta lähtien muistan sitä inhonneeni. Mutta jotenkin blogimaailma on saanut minut innostumaan siitä. Ihmeellistä :D

 5. 15
  Melita

  Hei Jutta,
  Kyllä ja olet tartuttanut sen minuunkin, mutta en ole siitä ollenkaan pahoillani.Taisin tehdä liian ison viimeksi – toimivat varmasti paremmin pienemmässä koossa ? Kaikensortin tunnustukset saavat minut aina lähes kiemurtelemaan ja varsinkin ne, jotka pitää laittaa seitsemälle eteenpäin joten en varsinaisesti laittanut, mutta mainitsin kuitenkin sinut syysiloyhteydessä.

 6. 16
  Jutta

  Hei Melita, hihi hyvä jos saan tarttumaan ;D
  Olen itse tehnyt useamman kokoisia. Niitä Marthan ohjeen mukaisia ja siitä puolikkaita ja neljäsosia. Nuo taisivat olla neljäsosa-arkin kokoisia. Varmaan pienempiäkin voisi tehdä, sijoituspaikasta riippuen.

 7. 19
  Anne

  Hei :D voisitko kertoa kuinka olet saanut noin että noilla bloginsivun molemmilla puolilla on jotain… (esim. ku toisella puolella on profiili ja toisella on ne kala jutut? kun itse en saa kuin toiselle puolelle? :D olen juuri tehnyt vasta tämän =)

+ Leave a Comment