Jotain ihan muutaEilen oli viimeinkin se hiphop-tapahtuma, johon tein julisteet. Lupauduin myös kuvaamaan sen, mutta arvatkaa jännittikö kun kuulin, että tilaisuuden tulee avaamaan Yhdysvaltojen Suomen-suurlähettiläs. Olin aivan paniikissa jo pari päivää ennen tapahtumaa, mutta hän olikin kauhean rento ja hauska.

Show oli aivan mieletön, vaikka en edes ole mikään hiphop-fani. Kiertue jatkuu vielä Tampereelle ja Turkuun, kannattaa mennä katsomaan jos vain suinkin pääsee. (Lisätietoa täältä.) Workshopitkin olivat tosi kiinnostavia. Minun piti vain käydä alussa räpsimässä pari kuvaa, mutta jotenkin unohduin kuuntelemaan niitä :)

Lisää kuvia täällä.

Yesterday was finally the day of the hip hop show and workshops that I designed the posters for. Bruce J. Oreck, the U.S. Ambassador to Finland opened the show. I was the photographer and I was pretty nervous beforehand, but he turned out to be really cool and laid back.

The show and the workhops were incredible. The guys from Berklee College of Music were immensely talented and had such great energy. I was just supposed to take some pictures at the beginning of each workshop and go back to my daytime job, but I ended up listening to most of it. And I don’t even know much about hip hop.

You can see more photos here.

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 5
  Melita

  Voi vau Jutta – todellakin jotain ihan muuta !
  Onpa raamikkaan näköinen tuo ambassadööri ja kuvista näkee,että tunnelmassa ei säästelty.
  Hiphop niinkuin reggae ovatkin jotain ihan muuta livenä kuin laatikosta.

 2. 7
  Jutta

  Suuret kiitokset kommenteista!

  Lotta ja Tuisku, torvensoittaja oli aivan mieletön tyyppi. Vain 19-vuotias, mutta ihan täysi ammattilainen jo.

  Melita, suurlähettiläs oli hyvin raamikas, kuulemma voittanut monta Coloradon mestaruutta kehonrakennuksessa. Tunnelma oli ihan huipussaan, vieläkin täällä fiilistelen :)

  Pellon pientareella, lähetin sinulle pitkän postin teknisistä yksityiskohdista ;)

+ Leave a Comment