TapettimietintöjäOlin ajatellut tapetoida minikeittiön seinän eteisestä ylijääneellä tapetilla. Lokakuun Deko-lehdessä oli kuitenkin aivan ihania Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetteja. Niimpä kirjoitin heille ja pyysin näytepaloja. Ja ne tulivat samantien! Nyt olen aivan rakastunut vaaleanpunaiseen Daaliaan. Se sopii minikeittiön ja viereisen makuuhuoneen väreihin kuin nappi silmään. Sain jo Panunkin suostumaan suunnitelmien muutokseen. Vielä kun olisi aikaa tapetoida.

Panu bongasi aivan mielettömän sivuston, Museoviraston tapettitietokannan. Siellä on tapettinäytteitä 1700-luvulta eteenpäin. Vähän aikaa ehdin surffata ja löysin jo yhden tapetin 60-luvulta, jota on meillä työhuoneessa. Kuvan tapetti on Oulusta Jurveliuksen talosta. Minusta se on aivan ihana, voisin laittaa meillekin :)

Arvonta-aika on päättynyt, arvonta seuraa pikapuoliin!

Trying to decide wallpaper for the minikitchen. I think we’ll go with the pink Daalia.

No related posts.

4 Comments

Add yours

+ Leave a Comment