Ja voittaja on…


Arvonta on nyt suoritettu. Onnettarena toimi tällä kertaa Mansikki ja virallisena valvojana herra Roskiskatos. (Hieman näytettä miehen huumorintajusta ;))

Ja voittaja on Villisilli. Laita minulle sähköpostilla yhteystietosi ja kumman tauluista haluat. Osoite löytyy profiilistani.

Osallistujia oli taas hurjan iso määrä. Kiitos kaikista kommenteista ja kehuista, ihana lukea niitä. Kauheasti tuli taas aivan uusia blogeja, en ole vielä ehtinyt edes käydä kaikissa vierailulla.

My husband sees (and makes) faces even more than I do.

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 6
  Miia

  Vitsi mikä roskiskatos! :) Kivalta näyttää teidän yläkerrassakin. Daalia on tosi söpö tapetti ja passaa varmasti hienosti teille, ainakin sen perusteella millaisen vaikutelman blogisi kautta olen saanut. Tapettitalon palveluun olen minäkin ollut äärettömän tyytyväinen!

 2. 7
  Lotta ja Tuisku

  Onnea voittajalle! Vaikka vähän toki harmittaa, kun ei osunut omalle kohdalle. ;) Mutta miten huippu katos, jos minulla olisi oma piha, niin jotain tuollaista sinne haluaisin – sopii huumorintajuuni täydellisesti.

 3. 11
  Jutta

  Hihhih, kiitos kommenteista ja kehuista! Välitin ne eteenpäin miehelle :)

  Miia, olin vähän epävarma tapeteista kun tilasin, ne näytti ihanalta mutta mietin sopiiko meille. Mutta Daalia oli heti kuin kotonaan minikeittiössä.

+ Leave a Comment