Untitled


kitchen in progress

Viime viikonloppuna minulla oli paljon aikaa ajatella, ja niimpä ajattelin paljon sisustamista. Meillä on hyvin pitkälle meneviä suunnitelmia keittiön suhteen. Osa kaapeistakin on jo kellarissa odottamassa kunnostamista. Mutta koska Mansikki on tuollainen pieni tuholainen, keittiöremontti saa odottaa ainakin ensi kesään.

Mutta avohyllyjä en jaksa odottaa ensi kesään! Purkkejakin on jo iso kasa odottamassa. Niimpä Panu poisti parista kaapista ovet. Aion maalata niitten sisukset ja loppujen kaappien ovet. Raporttia seuraa, kun on lisää näytettävää.

kitchen in progress

Last weekend I was home sick and I had plenty of time to think. So I thought a lot about our home and especially the kitchen. We have a lot of plans for the kitchen, and even some of the furniture ready just waiting to be restored. But with the puppy eating everything that’s going to have to wait. But I wanted a quick face lift hopefully to cheer us up a bit.

So I got some pink and turquoise paint, got rid of some cupboard doors and moved all the stuff from the kitchen cabinets to the living room. Pretty soon we should have a brand “new” kitchen, stay tuned :)

No related posts.

19 Comments

Add yours
 1. 3
  Melita

  Hei Jutta,
  Odottelen innolla kaappikuvia ja ajattelin itsekin julkaista sen "wannabeturkoosikaapin" kuvan kun lehtipinoista löydän.Sitten suunnittelen sellaista Ihan matkittua -päivitystä (linkkien kanssa tietysti )lehmätaulustasi ja Pienen vihkon mustamekko-kuvasta.Matkia voi jos linkittää eikä esittele omanaan-eikö?

 2. 5
  Miia

  Keittiö on täälläkin ajatuksissa, mutta jonkin aikaa vielä odotellaan remonttia. Saataisiin tuo himputin kattoremppa loppumaan… Toisaalta, jos ottaisikin ovet pois kaapeista ensiapuna… hmmm… Pitääpä käydä keittiössä tarkastamassa mahdollisuudet. :)

 3. 6
  Jutta

  Kiitos anni. Mukavaa loppuviikkoa sinullekin!

  suklaamarenki, jos tarkoitat tuota tummanvihreää laatikkoa, se on vanha Ruotsin armeijan arkku. Löytyi 15 eurolla täältä http://kauppa.savenmaa.fi/ Siellä oli kaikkea muutakin mahtavaa armeijakamaa, tilattiin mm. sermi vain 15 eurolla :o

  Melita, matkia saa tietenkin :D Minäkin sain lelukehykseen idean deko-lehdestä. Laita sitten kuvia blogiin, jännä nähdä millainen sinun versiostasi tulee :)

  Jenna, ötökät jauhoissa on aika paha… Joskus minulla oli luomu-speltteihin pesiytynyt jotain siiveikkäitä. Meni niistä maku hetkeksi, vaikka luomu ja torjunta-aineeton tietenkin on hyväksi.

  Miia, sinne vain tarkistelemaan ;D

 4. 7
  Niina

  Ihanaa, pidän todellakin! Purkit on just hyviä!
  Mullakin ollut mielessä noutaa tuo Pauligin uusi, Sanna Annukan luoma kahvipurkki kaupasta. Se on hieno kun mikä! Taidampa tehdä sen nopsaan tänään, kun mun on tietystä syystä poistuttava hetkeksi kotoa, vaikka tässä vieläkin parannutaan taudista …

 5. 8
  Jutta

  Niina, minä olin aluksi kahden vaiheilla tuosta purkista, mutta kun meillä on se viime vuotinen Klaus Haapaniemen, niin ajattelin että sopivat yhteen. Ja jos niitä tulisi sitten koko sarja. Nyt tykkään tuosta tosi paljon, sopii hyvin muitten purkkien seuraan :)

 6. 9
  Melita

  Hei Jutta,
  Rupesi hirveästi nolottamaan se apinointiajatus, mutta meillä on savitöissäkin mottona että saa matkia jos osaa ja vaikkei osaiskaan.Itse olisin jopa aika otettu jos joku haluaisi matkia… ei kai kukaan huonoa matki..kyllä laitan kuvan .. ehdottomasti

 7. 10
  Jutta

  Hei Melita, ei siinä minusta ole tosiaan mitään vikaa, kaikkihan ottaa vaikutteita toisista, tietoisesti tai tiedostamatta. Ja se on minusta yksi blogimaailman parhaita puolia, kun saa ideoita muilta ja ehkä sitten antaa myös jotain eteenpäin :)

 8. 11
  Bullukat

  Minulla ei purkkeja (vielä) ole kovin paljon, mutta esille ne haluaisin. Huonompi juttu on, että olen toooooodella laiska siivoaja ja pölyjen pyyhkijä. Eli mun purkkien olisi parempi olla visusti kaapin perukoilla oven takana.

+ Leave a Comment