Nettishoppailua!


Löysin täältä aivan ihanan nettikaupan, pakko hehkuttaa. Oikeastaan aluksi ihastuin hänen flickr-kuviinsa, ja sitä kautta eksyin shoppailemaan. Kauppa oli täynnä kaikkea ihanuutta, ja paketti oli niin huolella laitettu. Mukaan tuli kaikkea ihanaa pientä ekstraa, niin kuin tuo pikku bambi.

Ja kyllä, tiedetään, naiseksi joka on ostokiellossa, shoppailen aika paljon. Mutta nyt se on loppu. Ainakin siihen asti että saan veronpalautukset (hih!).

I found the most wonderful online shop. Most of you probably know her already, but to me it was new. I’m talking about All the luck in the world (ATLITW). What first drew me in was her amazing photos on flickr. Then I found the shop full of gorgeous vintage and handmade things. If I could I probably would have emptied the whole shop, but luckily to the rest of you, I’m not that rich.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 5
  Laura

  Hih, mulla on kanssa ostokielto, mutta se ei tunnun koskevan kaikenlaista kirpparikamaa ja muuta isoa ja pientä ihanaa. Olen vähän silleen sitä tulkinnut, että käyn harvemmin Stockalla…

  Sain vihdoin joulukoristet lamppuun. Kuva löytyy meidän blogista!

 2. 6
  niina

  Apua,en noin ihanaa kauppaa saa löytää! Tuoltahan tilaisi vaikka mitä. Ja aika todennäköisesti jotain taidan tilatakin..:)
  Saanko udella kuinka paljon noille ostoksillesi tuli postikuluja?

 3. 8
  Jutta

  RuusuLiisa, hihi, vahinko kiertämään :D

  Laura, ei minunkaan ostokielto koske mitään hyödyllistä. Ja nämähän olivat, tosin tuosta bambiperheestä taitaa enemmän olla vain esteettinen hyöty…

  Kävin jo ihastelemassa lamppua, mutta en ehtinyt kommentoida :)

  niina, alle 5kg paketin postimaksu oli kuulemma 25e.

  Villisilli, siellä oli kaikkea ihanaa ja söpöä, kolahti ainakin minuun :)

 4. 9
  Melita

  Huomenta Jutta,
  Ymmärrän..ymmärrän .. täysin.
  Mitä ihanaa kierrättettyä ja kaikinpuolin inspiroivaa ja kaikki sopis tänne meillekin, kun tuo on juuri se meidän tyyli-siis minun tyylini,johon muut ovat kiltisti sopeutuneet.Minäkin ostolakossa vaan ei se missään näy.Kaiken kukertavan ja iloisen kirjavan vastakohdaksi ostin eilen metrikaupalla tummansinistä farkkukangasta päällystääkseni vihdoin vanhan puusohvan tyynyt.Sohva on kirppislöytö,puupohjainen, muttei liikaa bonanza-mainen ja siihen mahtuu ihan koko 180 senttinsä pituudelta, joten uuden osto ei varmasti tule koskaan ajankohtaiseksi joten uusiin päällisiin voi kyllä sijoittaa 20 €
  Ei siinä nettikaupassa kaikki-Please sir-bloginsa alta löytyi toinen toistaan inspiroivampia blogeja-tässä menisi helposti ihan koko päivä.Voi HUH tämän kaiken ihanan inspiraation määrää !

 5. 11
  Jutta

  Melita, välillä tuntuu että blogimaailmasta löytyy vähän liikaakin inspiraatiota, ei riitä aika kaiken sen sulattamiseen. Ja kaikki mahtavat ideat, joita haluaisi toteuttaa, no eipä riitä aika eikä kotona tila niille :) Mutta onneksi voi ihailla muiden tekemänä :)

  Parolan asema, aika monella tuntuu olevan ostoslakko, luulin olevani ainoa. Onkohan se tämä loppuvuosi ja lähestyvä joulu vai mikähän sen saa aikaan.

+ Leave a Comment