Ihana method


method

No niin, olen armoton mainonnan orja ja täysin altis vaikutteille. Mutta kun näin ihania methodin purnukoita täällä, täällä ja vielä täälläkin, en voinut enää vastustaa. Niimpä kipaisin katsomaan, löytyykö meidän Kärkkäiseltä näitä kaunokaisia. Ja löytyihän sieltä!

Ainoa mitä enää kaipaisin, on methodin tiskiaine. En tiedä onko heillä sellaista, mutta ainakaan Kärkkäisellä en nähnyt.

method

I’m in love with the sweet method soaps and cleaners.

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 2
  -J-

  Olen näitä käytellyt jo pidemmän aikaa, mutta pääkaupunkiseutulainen joutuu tyytymään Mokon ja Stockmannin kalliiseen Method-valikoimaan. Ensi maakuntareissulla suunta käy kyllä Kärkkäiselle! :)

 2. 4
  Jutta

  14a4:n Hanna, en siis ole ainoa ;)

  -J- minä en ole Stokkalla käynyt katsomassakaan, kun Kärkkäinen oli paremmin matkan varrella. Ovatko sitten kovastikin kalliimpia?

  Soile, hahaa, kohtalotoveri! ;D

 3. 7
  Melita

  Hei Jutta,
  Otsikosta päätellen odotin näkeväni kasan putkia tai jumppaliikkeitä ja sitten olikin tällaista.
  En ole ikinä kuullutkaan moisista, mutta uskon näkemättäkin, joten jos vastaan tulee niin ainakin hiplaan.Mulla on aarteena kotona Unitedin puhdistusspray jota kun pruittaa niin lika ihan katoaa silmissä (kotimuyynnissä -ainakin oli )On kuulema täysin ekotuote eikä siinä ole mitään räjäyttäviä aineita.
  Hyvää viikonloppua !

 4. 8
  Jutta

  Melita, hihhih, sellaiset methodit ei ole minulle tuttuja, en ole kovin aktiivinen liikunnallisesti :) Paitsi koirien kanssa lenkkeilemään.

  En ole Unitedista kuullutkaan. Methodienkin pitäisi olla myrkyttömiä ja pullot on valmistettu kierrätysmuovista. Eilen testailin tuota vaaleanpunaista siivousainetta. Ihan hyvin se minusta toimi. Vanhaa uuninsisusta yritin sillä myös kuurata, mutta siihen ei ollut tarpeeksi tehokas, niin kuin arvata saattaa. Siihen tarvi jo sellaista liat räjäyttävää, oli meinaan monen vuosikymmenen rasvat palaneet kiinni pohjaan.

 5. 9
  suklaamarenki

  Herkun näköisiä pesuaineita! Arkiset ja tylsät askareet tuntuu paljon mukavemmilta kun hyvän tuoksuista ja kauniin väristä pesuainetta. Plussaa vielä kiva ulkomuoto!

 6. 11
  Malla

  Täällä myös yksi mainostuksen uhri; suuntasin heti Kärkkäiselle kotiuttamaan tännekin Methodin tuotteita, kun Vihreä talo mainitsi sieltä näitä löytyvän. :D Olisi tehnyt mieli ostaa jokaista sorttia!

 7. 15
  Niina K ♥

  Olipas hauska törmätä tuttuihin pesuaineisiin.. Meillä ollaan myös ihan myytyjä Method pesuaineisiin, oltu jo jonkun aikaa. Tiskiainetta ei ainakaan toistaiseksi suomessa ole saatavilla, mutta pitääkin tiedustella josko sitä joskus suomeenkin saataisiin =) Kaunis blogi!!

+ Leave a Comment