Uusi sohva


new sofa

livingroom

Aivan ihanaa kun on vähän valoa! Heti piti käyttää tilaisuus hyväksi ja ottaa kuvia. Haluaisin jo kovasti esitellä teille uuden keittiömme, mutta maalausurakka on vielä kesken. Niimpä tässä pari kuvaa olohuoneesta, joka sekin on kokenut muutoksia.

Löysimme uuden sohvan olohuoneeseen Mansikin jyrsimän tilalle. Tätä saakin yrittää kaluta, on nimittäin vanha rautasänky. Löysimme sen Pikku-Liinusta.

Olen ollut aika hiljainen blogirintamalla, koska kauhea kiire vaivaa nyt sekä töissä että kotona. Töissä on loppurutistus ennen joulua ja kotona pitäisi saada remontti siihen vaiheeseen, että pääsisi sähkömies töihin. Loppuaika meneekin koirien kanssa puuhaillessa. Mansikilla on jo kontollaan kaksi kännykkää ja yhdet uudet saappaat, se on myös keksinyt että listoja voi repiä irti seinistä. Töiltä ja rempalta liikenevän ajan olen siis käyttänyt Mansikin aktivointiin, että sille jäisi vähemmän virtaa suunnitella tuhoja.

* * * * * * *

I’m so happy to finally have a little bit of light! So of course I had to grab my camera and take some pictures. Since Mansikki ate our old sofa we bought a new one. She can try and bite this one as much as she wants to, it’s an old iron bed (haha).

I’ve been quiet for a while in the blog world because I have loads of work, both at the office and renovating the house. We’re trying to get an electrician here before christmas because at the moment the electric wires are not the safest (some are original 50’s wires). All the spare time we spend with the dogs, so the puppy won’t have energy to plan more destruction.

No related posts.

24 Comments

Add yours
 1. 1
  Pellon pientareella

  Iiiik, mä haluun just tommosen sohvan! Ihana! Voi tuota Mansikkia :(. Ehkä se (joskus vuoden päästä…) vielä helpottaa… Kyllä varmaan. Tosi kaunista teillä on.

 2. 2
  Laura

  Ihanan kotoisa teidän olohuone. Ja uusi sohva on suorastaan kutsuva!

  Ostin kesällä kirpparilta rautasängyn minäkin ja toiveissa olisi saada se myös sohvakäyttöön. Tällä hetkellä se taitaa olla taivasalla meillä maalla…

  Odotan kovasti kuvia teidän keittiöstä!

 3. 3
  Parolan asema

  On se hieno! Ihanat ovat tyynyt, ja no kaikki, todella kauniilta näyttää :) On se kyllä mahdottoman energinen koira, kuinka se keksiikään tuommoista? Siskon koira rakastui kaikkeen villaiseen pienenä ja kaikki vantut ja lapaset jotka se löysi, se pureskeli niistä peukalot :) Jos villalankarulla jäi näkyville, niin se pureskeltiin ja kiskottiin sellaiseksi villalankarullaa kaukaisesti muistuttavaksi läjäksi. hyytiä sai myös viltit. Enää ei kuulemma maistu villaiset, tyytyy ihan pieniin pureskeluihin, eli vessapaperitolloihin joita koirukka saa ihan luvan kanssa mutustaa :)

 4. 4
  Vekarus

  Ihania värejä! Meillä tuli rautainen heteka vanhan mökin mukana, minä ajattelin tehdä siitä kesäsängyn rantaniitylle, mutta katsotaan koska ehditään.

  Mansikki on aikaansaapa, niin oli meidänkin edesmennyt koira pienenä :-)

 5. 5
  joska

  Hieno! Minä katselinkin tuota sänkyä Pikku-Liinun nettisivulla. En ollut tiennytkään, että vaihtoi lajia ennen kuin käväisin siellä tässä vastikään. Omistajan kanssa on mukava aina porista.

 6. 6
  Inka

  Ihana sohva, tykkään niin kovin huoneen vaaleudesta ja värikkyydestä. Siellä näyttää ihan kodille :)
  Meillä Korppu-koira oli elämänsä ensimmäiset vuodet ihan hirmuinen tuholainen. Yksin jäädessään repi tavarat keittiön kaapeistakin lattialle. Onneksi se sitten iän myötä loppui, mutta kyllähän se kärsivällisyyttä vaatii…

 7. 8
  Nina

  Hei!
  Kiva, kun piipahdit blogissani!

  Huomasin, että sinulla on samanlainen kattokruunu, kuin minulla on ja olet sitä ilmeisesti "höystänyt" punaisilla kristalleilla.
  Kaivoin kruunun vanhempieni vintiltä, olivat sen joskus 70-luvulla ostaneet.

  Voi Mansikkia tosiaan, kun intoutuu keksimään kaikenlaista ajanvietettä :)

  Tsemppiä remontointiin!:)

 8. 9
  Jutta

  Pellon pientareella, luulen minäkin että rauhoittuu kunhan aikuistuu (tai toivon). Nyt sillä on selvästi murrosikä alkanut, hajut kiinnostaa ja merkkailee ja on välillä aivan välinpitämätön teini :)

  Laura, laita sitten kuvia kun saat sen käyttöön! :)

  Parolan asema, ollaan mekin ihmetelty sen mielikuvitusta, on niin kauhean älykäskin. Kun näki Mansikin äidin, ei tarvinnut ihmetellä, mistä Mansikki on kekseliäisyytensä perinyt :P Mutta se ei kyllä tuhoa paikkoja, joskus yksinollessaan vain saattaa levittää kierrätysastioiden sisällöt ympäriinsä :)

  Vekarus, kesäsänky rantaniityllä kuulostaa aivan ihastuttavalta!

  joska, minä löysin Pikku-Liinun aivan vasta ja ihan vahingossa. Kävelin ohi ja näytti niin kiinnostavalta että piti mennä kurkkimaan. Mukaan lähti sitten saman tien tuo sänky ja 50-luvun keittiön kaapit :)

  Inka, voi noita koiruuksia… Muru nuorempana jyrsi jonkun verran, mutta ei ollenkaan tuossa mittakaavassa. Mutta jospa se tuosta rauhoittuisi, nyt on varmaan myrskyisä murrosikä menossa.

  anni, kiitos!

  Kiitos, Nina! Kattokruunu tuli meille talon mukana. Olen siihen tosiaan vaihtanut osan kristalleista punaisiksi ja vihreiksi, vihreät ovat vain niin vaaleita etteivät tahdo erottua.

  Tervetuloa uudestaankin! :)

 9. 14
  Jutta

  My Owl Barn, thank you! We actually got it with the house, I just added some red and green chrystals.

  suklaamarenki, veitikka tosiaan :D Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Bullukat, samat sanat, voi olla näkemisen arvoinen :D

  Karmiini, kiitos paljon!

 10. 17
  Jutta

  Kiitos Suki!

  PikkuBertta, jotkut säännöt tuntuu olevan helpompia oppia kuin toiset. Meillä ainakin ruokaan liittyvät säännöt näyttää olevan vaikeita, siis että ei saa kerjätä kun ihmiset syö. Mutta sitten taas ne mistä "pikkuinen" saa palkaksi ruokansa menee hyvin nopeasti perille :D

 11. 21
  Jutta

  Jaana, en ole siellä ennen käynyt, mutta ilmeisesti on sama paikka. Niin ainakin myyjän puheista päättelin. Se on auki vain torstaisin ja perjantaisin, mutta koko valikoima on myös netissä ja sitäkin kautta voi tilata.

+ Leave a Comment