Loppurutistus


Teknologia

Pikainen heippa kotitoimistolta! Eli keittiön pöydän äärestä. Tässä pieni kurkistus syyhyn, miksi olen ollut niin hiljainen viime aikoina. Minulla on töissä meneillään kauhea loppurutistus. Pitää vuoden loppuun mennessä saada taitettua ja kuvitettua yksi kirja. Enkä halua viettää jouluani työasioista huolehtien, siksi olen päättänyt saada kirjan valmiiksi ensi tiistaiksi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että varmaan viikonlopunkin vietän koneella ja piirtämässä. Mutta en valita. Stressistä huolimatta on ihanaa saada tehdä sitä mitä rakastaa.

Just a quick hello from the home office! This is a little sneak peek to what’s been keeping me busy. I’m illustrating a book and it has to be ready by the end of the year. So I’m working night and day and weekends too. But I’m not complaining, I love my job.

Oh, and thanks to Ez & Marichelle for their lovely words in their blog!

No related posts.

13 Comments

Add yours
  1. 8
    Laura

    Olenkin jo kaipaillut kuulumisiasi!

    Olen itse toipilaana. Ollut jo ihan liian monta päivää. Vaatimattomana tavoitteena on olla jouluun mennessä terveenä.

    Kovasti tsemppiä työn loppuunsaattamiseen!

+ Leave a Comment