Joulun odotusta ja uusia tuulia


Ihanaa, kohta on joulu! Täytyy myöntää, että en ole ollut kovin joulumielellä. Lähinnä olen odottanut lomaa ja sitä että saa rentoutua. Huomenna ohjelmassa shoppailukierros, kaikki lahjat paitsi Panun vielä hankkimatta. (Ei siis itse tehtyjä lahjoja tänä jouluna.)

Tänään tyhjensin työpisteeni. Monivuotinen projekti, jossa olen ollut mukana päättyy vuodenvaihteessa. Tuntuu aika kummalliselta. Tippa silmässä lähdin töistä, vaikka ensi viikolla menen vielä toimittamaan kirjan painoon. Toisaalta on mukava ja jännittävä aloittaa freelancerina, toisaalta haikeus ja suru kun vanha työ ja erityisesti ne työkaverit jää. Onneksi monen kanssa olen muuta kauttakin tekemisissä.

Mutta seuraavaksi ohjelmassa joulun viettoa. Me aiomme viettää joulua ensin Panun perheen, sitten meidän perheen kanssa. Aion ottaa niin rennosti kuin vain voi, syödä paljon suklaata ja lanttulaatikkoa ja käydä välillä koirien kanssa pellon laitaa kävelemässä. Millaisia joulusuunnitelmia teillä on?

Ja sitten haluan vielä toivottaa oikein ihanaa ja taianomaista joulua kaikille teille, ihanat lukijani! Kiitos että olette siellä ja kiitos että saan myös käydä teidän blogeissanne kurkkimassa!

* * * * * * * * *

I want to wish all of you a happy and magical christmas! Hope you get to relax and eat lots of chocolate (as I’m planning to do).

No related posts.

25 Comments

Add yours
 1. 6
  Jaana

  Tosi kivat joulukuvat koirista, ja hienolta näyttää tuo projektisikin alla! (En itse ole varsinaisesti graafisella alalla, mutta toiminut jokapaikanhöylänä mainostoimistossa muutamaan otteeseen, ja todella ihailen ihmisiä, joilla on ko. taito hallussaan! :)

  Mukavaa ja rauhallista joulunaikaa!

 2. 8
  Parolan asema

  Rennosti meilläkin meiningissä, niin paljon pelaamista, elokuvia, lököpötkö-oloa ja hymyä kuin vain voi päiviin mahtua ;) Todella nautinnollista joulu-loma-aikaa sinullekin!

 3. 13
  Neiti Nimetön

  Enkuissa joulua vietetään vasta 25. päivä. Huominen vielä töissä ja kiireessä. Sitten rauhoitutaan poikaystävän perheen ja myöhemmin kavereitten kanssa.

  Itsekin jätin tänä vuonna käsintehdyt lahjat tekemättä. Tuntuu helpottavalta.

  Toivottelen tunnelmallista ja rauhallista joulua!

 4. 14
  Jutta

  Isot kiitokset kaikille kommenteista ja hauskaa joulunaikaa!

  Mirja, on koiruudet sellaisia herkkusuita :)

  Tiia, Hugolle myös jouluntoivotukset Murulta ja Mansikilta! Voi voi Hugoa, tuokohan pukki lahjoja, kun sukkavarkaissa käyty :D

  Kiitos Jaana, mukavaa joulua sinullekin!

  Parolan asema, oikein hyvältä kuulostaa, juuri sopivalta joulumeiningiltä :)

  Neiti Nimetön, minulla oli joitain suunnitelmia itse tehdyistä lahjoista, mutta ei ehtinyt. Ehkä sitten ensi jouluna… Mukavaa ja rauhallista joulua sinne Englantiinkin! :)

 5. 18
  Laura

  Oikein hyvää joulua teille molemmille!

  Ja onnea uusiin haasteisiin!

  Meillä on rauhallinen joulu myös. Olen edelleen toipilaana. Tarkoitukseni oli vähintäänkin hössöttää joulusta tänä vuonna, mutta toisin kävi, kun kunto petti. Mutta hyvä näinkin.

 6. 19
  Miia

  Ihania koirakuvia. Tulin toivottamaan oikein hyvää joulua. Minulla suunnitelmissa herkuttelua, rentoa yhdessäoloa perheen ja läheisten kanssa ja ulkoilua toivottavasti mukavassa säässä. Niistä on hyvä joulu tänä vuonna tehty. :)

 7. 23
  Minttu

  Ihanaa joulua myös sulle!

  Meillä joulu on sujunut yhdessäolon, suklaan ja leffojen merkeissä. Nyt ajateltiin, että pitänee piipahtaa kaupungillakin ja lähdetään syömään ulos jotain muuta kuin jouluruokaa :)

+ Leave a Comment