Joulupukilta


from santa

christmas gifts

Joulupukki oli kiltti tänä vuonna. Sain kaikenlaista ihanaa, vaikka olinkin jo saanut ison etukäteislahjan. Pupulamppu oli yksi suosikeistani.

Panu haaveilee Volvo Amazonista. Vielä sille ei ole tallia, mutta Panu sai minulta (eikun siis pukilta) kermanvärisen Amazonin 1:18 koossa.

Santa was kind this year. I got some lovely gifts even though I already got a big one (new camera) beforehand. The rabbit lamp is one of my favorites. The Volvo Amazon was for Panu. He dreams of a real one, but we don’t have a garage for it yet.

christmas gifts

christmas gifts

christmas gifts

Saimme myös kaksi uutta Mariskoolia turkoosin kaveriksi. Ja Arabian Teema-lautasia ja tarjoiluastioita. Niin ja kilokaupalla suklaata. Minun oli tarkoitus alkaa dieetille joulun jälkeen mutta näyttää siltä, että se saa odottaa kunnes suklaat on syöty.

We got two new Maribowls and some Teema plates by Arabia. And plenty of chocolate. Oh, and the cutest little kitchen clock that is actually a fridge magnet.

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 3
  Tiia

  Duh.. mun pitäis kanssa alkaa elämäni ensimmäiselle laihikselle vuodenvaihteen jälkeen, tulee vaan kiire pistellä poskeen kaikki herkut mitä pukki toi.. Tai en mä tykkää puhua laihiksesta, tä on testi mikä kestää 2kk, sinä aikana en syö mitään herkkuja ja katon tapahtuuko mitään :D
  Mulla on melko paljon "junk in my trunk" mutten oo koskaan mitenkään säännöstelly syömisiäni, joten nyt sitten. Saas nähdä. Heh.

 2. 4
  Stella

  Volvo Amazon on munkin lemppari auto :P Korttia ei tosin ole, mutta onneksi niitä voi ihailla muutenkin. Naapurin papalla on pihalla kolme romua joita se hoitaa ja värkkäilee. Hassu vihanen setä…

 3. 5
  Inka

  Suklaata, suklaata, suklaata! Korvistakin jo tulee ulos suklaata, mutta lisää pitää silti vielä maistella :)
  Pupulamppu on ehdoton, sellainen on omallakin toivelistalla – saas nähdä kuuleeko pukki sen joskus vai pitääkö jo itse auttaa :P

 4. 8
  Liivia

  Tuttu pupu, tuli meillä viime vuonna paketista!
  En saanut oikeastaan joululahjoja ollenkaan. Jos en laske niitä mitä itse itselleni annoin. Miehen kanssa sovittiin, ettei lahjota tänä vuonna, säästetään nekin matkaan. Muilta tahoilta niitä ei muutenkaan tule, eikä kyllä haittaakaan.

 5. 10
  Anonymous

  Hei!

  Olen törmännyt tuohon ihanaiseen pupulamppuun nyt muutamassakin eri blogissa mutta missään ei ole kerrottu että mistä tuollaisia löytyy..Joten jos kehtaisit valaista asiaa niin olisin ikionnellinen!

  Niin ja kiitos kivasta blogista! Täällä on aina niin ihanan herkullisia kuvia!

+ Leave a Comment