Hetki nörtteilylle


lacie brick

lacie bricks
Minun on jo pitkään pitänyt ottaa varmuuskopioita mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi, vaikka kaikkialta kuulee varoittavia esimerkkejä. Eilen sain lopulta ryhdistäydyttyä ja löysinkin aivan ihanan, LaCien Brickin. Se näyttää ihan lego-palikalta. Oli vaikea valinta punaisen ja valkoisen välillä, mutta lopulta valkoinen voitti. Voin sitten myöhemmin ostaa punaisen ja ehkä toisen valkoisenkin ja kasata niitä tuolla lailla legosti :)

I’m going to be a bit nerdy now. I’ve been meaning to make back ups from my files for ages but I never get around to do it. Even though I’ve heard so many stories about destroyed hard drives. So yesterday I finally managed to buy one. And found the cutest hard drive ever! It’s the lego-like LaCie Brick. It was a hard choice between the red and the white but finally the white won. Later I can get the red one and another white maybe and stack them on my desk :)

happy new year

Näin meillä vietettiin uutta vuotta, sängyn pohjalla. Minulle nousi vähän kuumetta eikä sitten jaksanut tehdä oikein mitään. Mansikki otti rakettien paukkeen ihan rennosti, tuskin korvaansa lotkautti. Muru oli hermostuneempi. Pihalla meni raukka kellarin portaisiin piiloon. Mutta sisällä otti ihan rauhallisesti sekin. Olikin melkoista pauketta koko ilta kun kaikkialla ympärillä räjäyteltiin.

Toivottavasti teillä meni oikein mukavasti uuden vuoden aatto, ja toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan kaikkea mitä siltä odotatte. Olette ihania kaikki! <3 This is how we spent New Years Eve. I had a little temperature so we stayed home and took it easy. Hope you all had a lovely year and I wish all the best for the New Year 2010! And thank you so much for visiting my blog and leaving your lovely comments, it means so much to me :)

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 1
  visuaalisesti vaativa kottarainen

  Tuo legopalikka on kyllä ihana. Täällä olisi kans edessä ulkoisen kovon ostaminen, tuo kiipi aika korkealle listalla kyllä. :) Kiitoksia vinkistä siis ja toivottavasti olet jo parantumaan päin. :)

 2. 3
  Jutta

  visuaalisesti vaativa kottarainen, eipä kestä :) Ja olo on jo kovasti parempi, kiitos kysymästä :)

  Jenni, hain sen Verkkokauppa.comista ihan paikan päältä. Saa varmaan myös netistä.

 3. 6
  Jutta

  En ollut tuollaista legopalikkaa ennen nähnyt, yllätyin positiivisesti kun olin kuvitellut että joudun ostamaan sellaisen ankean harmaan mötikän. Tuo ei ollut juuri sellainen kuin halusin (ei ole firewire 800-liitäntää, vain usb mutta eipä ollut verkkokaupassa muissakaan) mutta ulkoasu korvasi tämän pienen puutteen :) Varsinkin kun kuulin että niitä voi todella kasata tuollain päällekkäin.

 4. 10
  bubble

  Brickejä olen tuijotellut jossain itsekin, mutta en oo hankkinut kun musta kiiltävä boksi on pöydällä vielä puolityhjänä ;) Sekin LaCieta kyllä, mutta ilman legoefektiä.

  Ihanaa uutta vuotta sinne!

 5. 11
  Stella

  Äh pöh ukko osti just alesta jonkun hillittömän muistimötikän, jonne mahtuu molempien kuvat ym. Tommonen olis kyllä hieno ja mulle punasena tietty. Läppäriinkin on tosin vielä punaset kuoret ostamatta :P

 6. 12
  Katja

  mekin ostettiin nyt lomalla ulkoiset kovalevyt kummallekin, mutta valitettavasti pihisteltiin ja ostettiin halvemmat ja rumemmat, ne piti piilottaa pöydänjalkaan, tuotahan ei raaskisi piilottaakaan :)
  Hyvää uutta vuotta! :)

 7. 13
  Jutta

  ravenwaves, :D

  bubble, oli niillä muitakin ihan hauskan näköisiä siellä, mutta jotenkin tuo lego vetosi minuun :)

  Stella, meillä mies on jo varmaan vuoden meinannut ostaa jonkun megagigaterasen verkkolevyn, mutta ei ole saanut aikaiseksi. Joten minä päätin että minä saan sitten valita tällaisen normaalin ja sellaisen niinkuin itse haluan :D

  Katja, tässä on vaan se huono puoli, että näyttää vähän yksinäiseltä pöydän kulmalla. Tekisi heti mieli ostaa sille pari samanlaista kaveriksi, mutta en ole ihan niin rikas että voisin niitä vain kauneuden vuoksi ostaa ;)

 8. 14
  Melita

  Hei Jutta,
  Aivan mahtava tuo alempi kuva – täydellinen suorastaan !
  Tulin näin jälkijunassa toivottamaan kaikkea uutta ja jännittävän hauskaa vuodelle 2010 !
  Rakas ystäväni,kissani Aston kuoli 28.12. eikä blogeissa vierailu eikä omankaan päivitys ole tuntunut mahdolliselta kun olen vain sängynpohjalla itkenyt – mutta eihän sinne voi loppuiäkseen jäädä makaamaan vaikka sekin on käynyt mielessä.

 9. 15
  Jutta

  Voi että Melita, ompa surullista. Kyllähän se sattuu kun menettää rakkaan ystävän, ei ihmekään ettei blogit ole kiinnostaneet. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja jaksamista uuteen vuoteen! <3

+ Leave a Comment