Blogging our way


blogging our way

blogging our way

blogging our way

blogging our way

is sometimes a little difficult.

Nörtteily meidän perheessä on joskus vähän vaikeaa.

No related posts.

28 Comments

Add yours
 1. 2
  Pia

  Meillä nöffi-pentu vielä sen verran 'pieni' että pahemmin ei vastaavaa koettu. Tosin pari kertaa on neiti onnistunut tassulla sekoittamaan emännän nettailut täysin.
  Ihania kuvia :)

 2. 4
  Stella

  Heh näyttää tutulta :D Meidän koiralla on vielä paha tapa hakea huomiota läppäisemällä tassulla ja usein tassu osuu näppikselle ja sitten onkin kaikki säädöt solmussa. Varsinkin kun en osaa vielä näitä kaikkia macin mutkia. Yleensä bloggailu tapahtuu niin että makaan sängyllä mahallani ja naputtelen toisella kädelläni konetta, toinen käsi silittää koiran tassia tai pitää siitä kiinni ;P

 3. 5
  Lotta ja Tuisku

  Mainioita pikku apulaisia. :) Meillä Tuisku auttaa erityisesti tavaroiden pakkaamisessa, varsinkin jos reppuun on menossa metsäretken tai etsintäreenien varusteita. Kuono pitää tunkea joka esineeseen ja koko koira syliin, mahdollisimman paljon tielle. Mutta on se vaan mukavaa kun karvakorvat on mukana touhuissa.

 4. 9
  Miia

  Hauskat kuvat! Minäkin voisin ottaa samantyyppisiä kuvia, koiruuksien sijasta yksi kaksijalkainen sen sijaan roikkuisi lahkeesta ja toinen kiipeäisi syliin ja valittaisi tylsyyttään. Ei bloggailu ole aina helppoa! Nyt mies kotona lomalla, on luksusta bloggailla aamusta. :)

 5. 22
  Jutta

  Kiitos taas valtavan ihanista kommenteistanne! <3
  Hiukset on olleet siniset jo puoli vuotta, mutta en ole tainnut täällä kauheasti esitellä :)

  Anja, sitä mekin monesti ihmettelemme :D

  TaiNa, olen värjännyt ne kampaajalla. Tosin viime aikoina väri ei ole enää meinannut tarttua. Täytyy ehkä vaihtaa väriä.

 6. 24
  Katja

  Tosi kivoja kuvia ja hienot hiukset! :) Meilläkin kissa vaikeuttaa nörtteilyä, joko se makaa näppäimistön päällä tai istuu näppäimistön ja koneen välissä nokka kiinni näytössä niin että on aika hankala nähdä mitään :)

+ Leave a Comment