Järjestäytymistä keittiössä


organizing the kitchen shelves

organizing the kitchen shelves

Keittiön avohyllyt kaipasivat minusta selkeyttä ja yhdenmukaisuutta. Stokkalla oli kanta-asiakastarjouksessa erilaisia purkkeja ja purnukoita ja kävin hakemassa sieltä muutaman kokeeksi. Tykkäsin noista niin paljon, että hain eilen vielä pari lisää, mutta niitä en ole vielä pessyt ja täyttänyt.

Etikettitarrat ovat ihanasta Varpusen nettikaupasta. Ne sopivat niin hyvin keittiön pilviteemaan, että en tietenkään voinut vastustaa. Leipälaatikoksi saatiin Taika-peltirasia. Viimeinkin Taikaa meidän keittiössä! :)

I wanted to get some clarity and organization in our kitchen so I was happy to find the jars on sale. The cloud sticker labels are from the lovely Varpunen. Got to love her blog and little shop. For a bread box we found the Taika metal box by Klaus Haapaniemi. I’m such a big fan of his illustrations.

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 2
  -J-

  Klasu kyllä iskee. Haaveilen Klasun seinätarrasta, mutta sitten harmittaa, jos se ei a)pysykään seinässä tai b)jää joskus muutossa seinään :-s

  Ihanat tuo keittiön väritys kyllä. Epätavallinen, mutta ihqu :D

 2. 3
  visuaalisesti vaativa kottarainen

  Samoilla urilla näemmä rullaa ajatukset. Juuri mietin, että keittiön kuiva-aineet kaipaavat järjestystä elämään ja selailin Stockan kuvastoa ja mietin noita samoja purkkeja. :)

 3. 4
  Sarona

  Nättiä ja oi niin ihana kaapin väri! Minunkin purkit ja purnukat kaipaisivat järjestystä. Muutama lasipurkki lisää olisi tarpeen ja jotain noin piristävää väri-ilotteluakin voisin kaivata!

 4. 7
  Jutta

  ravenwaves, se turkoosi kippo on meidän mummon vanha. Minun suosikkejani :)

  -J- minä olen myös katsellut seinätarroja, mutta ainakaan nyt ei ole sellaiselle paikkaa. Hienoja ovat.

  visuaalisesti vaativa kottarainen, minä katselin ensin niitä metallikantisia lasipurkkeja, mutta paikan päällä nämä näyttivät paljon kivemmilta.

  Sarona, kiitos :) Purkkien järjestely on aika kivaa :)

  Nonna, kiitos! Ja tervetuloa toistekin :)

  Vekarus, eivätkö olekin hauskoja. Joskus kyllä huolettaa, että millaisia kommentteja tai sähköposteja lähtee, kun koirantassut on turhan lähellä läppäriä :)

 5. 13
  joska

  Miten loistava idea laittaa peltirasia leiville. Tässä kirjoittaessa tajusin, että onhan niitä tekstillisiä leipälaatikoita nähty useinkin. Ne vain eivät ole iskeneet, tämä sinun laatikkosi ihastutti. :)

 6. 14
  Jutta

  joska, en aluksi edes ollut etsimässä peltirasiaa, vaan jotain kippoa tai kulhoa, johon saisi leivät piiloon. Mutta sitten tuo Taika-laatikko tuli vastaan ja ihastuin heti :)

+ Leave a Comment