2009 – Part I


Sain täältä ja täältä ajatuksen koota kasaan kuvia viime vuoden varrelta. Niin uskomattoman paljon on ehtinyt tapahtua vuoden aikana, huh huh. Tässä eka osa, yritän laittaa jatkoa huomenna.

I got inspired by Chez Larsson and maijja to make a picture round-up from 2009. So many things have happened last year it’s hard to believe. Here’s the first part, I try to post the second part tomorrow.

January

january

january

We planned the wedding.

january

We renovated the bedroom.

February

february

february

We planned the wedding.

february

february

We got married!

March

march

We moved our stuff to the bedroom.

April

april

I had a thing for mustaches

april

…but Muru didn’t.

april

We saw Mansikki for the first time.

May

may

I made origami cranes.

June

june

Was my birthday.

june

june

We worked like crazy in the entryway.

june

june

Mansikki arrived!

No related posts.

28 Comments

Add yours
 1. 7
  Jutta

  Kiitos Inka :)

  outi, meillä on sitten molemmilla merkkipäivä tulossa ensi kuussa :)

  suklaamarenki, kiitos ja ihanaa viikonalkua sinullekin!

  Nalle, on kyllä kaikenlaista ehtinyt tapahtua :)

  Teija, kiitos :)

  anni, ajattelinkin että joku saattaa vielä muistaa näitä vanhoja juttuja :) Oli kyllä hauskaa kun sai blogimaailmassakin hääintoilla ja löytyi kohtalotovereita :)

 2. 11
  S

  Jotenkin niin mukavalta ja leppoisalta näyttää arkenne, vaikkei se tietenkään ole ikinä niin, koska lukija näkee vain muutaman kuvaotoksen. :) On kuitenkin kiva seurata touhujanne ja tykkään persoonallisesta ja ihanan naisellisesta tyylistäsi!

 3. 14
  Katja

  todella kivoja kuvia! kokonaisen vuoden kuvia on minustakin ihana katsella taaksepäin, huomaa miten paljon kaikkea ehtiikin tapahtua, miten se vuosi on yhtä aikaa niin pitkä ja lyhyt!

 4. 16
  Jenny

  Oi, teillä on kyllä niin kivannäköinen koti. Tuosta hääkutsusta tykkäsin, tosi hieno ja inspiroiva. Minullakin on syntymäpäivä kesäkuussa, se on hyvä kuukausi synttärijuhlille. Oma syntymäpäiväni on kesäkuun 4., pienoinen pettymys oli kun lapsena tajusin ettei se ollutkaan liputuksen aihe :)

 5. 17
  bubble

  Taisin tutustua blogiisi vasta häiden jälkeen, koska en muista moisia kuvia nähneeni. Pakko sanoa, että postimerkit ovat varsin tyylikkäitä (no mitä muuta voi odottaa ;), ja tykkään ihan hirmusti noista lapasista hääkuvassa!!!! Ovat ihanat sellaisenaankin, mutta tuovat kivaa särmää muuten 'viralliseen' asuun ^___^

 6. 19
  Jutta

  Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista!!

  Katja, yllätyin itsekin, mitä kaikkea on ehtinyt tapahtua. Vaikea uskoa, että makuuhuone oli vuosi sitten tuon näköinen, tuntuu että se on ollut valmiina ikuisuuden. Se oli eka huone, joka rempattiin. Mutta eihän me täällä olla asuttu kuin reilu vuosi.

  Miia, te olettekin nyt vähän samassa tilanteessa kuin me vuosi sitten :) Ollut mukava katsella teidän remppaa ja muistella omia vaiheita samalla.

  Jenny, voi kun suloista :D

  bubble, ne lapaset on Panun äitin tekemät, tykkään niistä kovasti. En paljon muita pitänytkään viime vuonna (ne on myös huhtikuun kuvassa). Nyt olen saanut häneltä kahdet uudet ja ne on aktiivikäytössä :)

 7. 23
  Anonymous

  Hei Jutta! Huomaa kyllä ammattisi blogin ulkoasusta, tosi kaunis! Kyselin noista kutsukorteista koska itse tarvitsisin väitöskirjaan kantta mahdollisesti tämän vuoden puolella, ja haluaisin jotain vähän persoonallisempaa… Mutta laitan sinulle vaikka sähköpostia kun asia tulee ajankohtaiseksi!

  Marianne

 8. 25
  Suze

  Hello Jutta! I'm Susanna from Italy, I'm here from BYW…
  Love the idea of "an year in pictures"! I made this new year resolution to take at least 1 decent photo per month in 2010 and share on my blog. I have only 10 days of January and… still nothing so far! :(
  What camera are you using for your interior design shoots?
  Congrats on your lovely blog and the house looks very special!
  Suze

  PS: fab hair you have btw… Love it! :)

  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
  http://www.dailysuze.com

 9. 26
  Jutta

  Hi Suze and thank you for your lovely comments! I had a Canon 300D (very old camera) but the battery started dying constantly so I got a Nikon D300s in October and been shooting with that ever since. I'm in love with my new camera but I still have a lot to learn how to use it better.

+ Leave a Comment