Unexpected guest at sfgirlbybay


unexpected guests

Tänään minun haastatteluni ja meidän koti on esillä sfgirlbybayssa. Aika huimaa, että meidän pikkuinen rintsikkaprojekti kiinnostaa maailmallakin. Ja varsinkin kun sfgirlbybay on yksi ehdottomia suosikkejani. En ole vielä aivan toipunut järkytyksestä :)

Today I am Victoria’s Unexpected guest over at sfgirlbybay! I can’t begin to tell you how excited I was when Victoria asked me to be her guest. I’m such a big fan of her blog, it’s one of my daily must-reads.

And welcome to all of you who have found here via sfgirlbybay. If you don’t understand finnish and are wondering what Kootut murut stands for, Novi gave me the most wonderful translation. It means ‘a fine collection of sweet lovely things’.

Thank you Novi and thank you, Victoria!

No related posts.

11 Comments

Add yours
  1. 10
    Jutta

    Hei, ja iso kiitos kaikille kannustavista kommenteista ja kehuista :)

    Katja, eipä kestä. Kiitos että pidätte niin hienoa blogia :)

    Nalle, olen ihan samaa mieltä, ja niimpä meninkin juuri ostamaan sen. Jee :D

+ Leave a Comment