Pikku Varpunen


little sparrow

Eilen tuli paketti Varpusen puodista, pikku varpunen ja orava. Toinen niistä lähtee lahjaksi, toinen jää meille. Täytyy vain toivoa, ettei lahjan saaja lue tätä blogia. Tai varsinainen lahjan saaja ei ole vielä syntynytkään, mutta jospa hänen äitinsä ei lukisi.

Yesterday I got mail from Varpunen, a little sparrow and a squirrel. The other one is a present, the other stays here. I hope the recipient of the present doesn’t read my blog. Well the actual recipient hasn’t been born yet, but let’s hope his or her mother doesn’t see this either.

No related posts.

11 Comments

Add yours
 1. 3
  Outi

  Söötti varpunen! piti jo tuon edellisen postauksen kohdalla vinkata/muistuttaa sinua siitä Toppilassa olevasta isosta vanhojen huonekalujen myymälästä. Minä olen roudannut sieltä meille erinäisen määrän vanhoja kaappeja. Se tuo maahan myös vanhoja brittikaappeja. Niissä engelsmanneissahan on se hyvä puoli, että ne mahtuvat nykykoteihin toisin kuin vanhat kaapit yleensä. Käy siellä katsomassa!

 2. 4
  Jutta

  No siellä pitäisikin käydä! Olen käynyt pari kertaa ja siellä oli paljon kaappeja, mutta ei silloin ollut juuri sellaista kuin etsimme. Ja kaikki olivat puun värisiä, kun haluaisin valkoisen… Mutta en voi itse mennä maalaamaan, en raaski pilata alkuperäistä kaunista puupintaa. Niimpä jonkun muun olisi pitänyt tehdä se valmiiksi ;D Tai sitten parasta olisi jos se olisi jo alunperin maalipintainen. Mutta täytyy tosiaan käydä tarkistamassa tämänhetkinen tilanne, kiitos muistutuksesta!

 3. 5
  Salla

  Nuo Varpusen varput ja muutkin on todella sööttejä, olen meinannut monta kertaa jo tilata mutta se on nyt vaan jäänyt.. ;) Himoitsen myös sellaista norsua ;) Jospa tässä joku päivä saisi aikaiseksi kun pitäisi samalla tilata niitä etikettitarroja ;)

 4. 8
  Jutta

  Salla, noissa meni pari viikkoa. Nyt tilasin sieltä pari muuta juttua tasan kolme viikkoa sitten, mutta ne eivät ole vielä tulleet. Yleensä on jenkeistä tilatessa mennyt noin 2-4 viikkoa, jos on kiire saada joku äkkiä perille niin kannattaa mainita myyjälle, ainakin osa postittaa ne sitten nopeammin.

  Kirjailijatar, on kyllä jotenkin keväisempi olo. Se on varmaan tuo valon määrä, vaikka on vielä ihan talvisen kylmää.

+ Leave a Comment