Tauluja ja kehyksiä


phone table

Panu teki uuden kehyksen vanhaan peiliin, joka on ollut meidän perheessä niin kauan kuin muistan. Vanha meni rikki joskus aikoja sitten eikä peiliä ole voinut ripustaa. Mutta nyt voi, jeejee. Minusta nuo peilin leikkaukset on niin kauniit, en kyllä tiedä miksi niitä kutsutaan. Onko tuo sellainen fasettihiottu?

Yläkuvassa näkyy muuten, mihin meillä on piilotettu internetti. Ei näytä kauniilta tästä kulmasta katsottuna, mutta normaalisti sitä ei näy. Paitsi joskus ohi kävellessä saattaa vihreät valot vilahdella pöydän uumenista.

Panu made a new frame for a mirror that’s been in my family for as long as I can remember. The old frame got broken years ago so I haven’t been able to hang it. But now it’s in the entryway, me so happy! I think the way the mirror is cut is so beautiful.

In the top picture you can see where our internet is hiding. Doesn’t look too beautiful from this angle but normally you wouldn’t see it. Although when you walk by you might notice some green lights as if an ufo landed inside the phone table.

new frame

Surullinen lohikäärme on Kristiina Kellokosken grafiikkaa. Sain sen yo-lahjaksi yli kymmenen vuotta sitten ja se on ollut siitä lähtien seinällä melkein aina, mutta tykkään siitä edelleen. Joku siinä vain puhuttelee.

The sad dragon is art by Kristiina Kellokoski. I got it as a graduation gift over 10 years ago but it’s still one of my favorites.

inspiration board

Tätä katselen aina koneella istuessani. Kuvat ovat vaihtuneet vähän ehkä keväisempiin. No okei, oikeasti jo kesäisiinkin, mutta saahan sitä haaveilla. Suosikkini tällä hetkellä on Cassian postikortti, jossa on vain tyhjää rantaa. Voi aina välillä tuijottaa tyhjyyteen ja kuvitella, että itse on jossain rannalla… Eikä -20 asteen pakkasessa keskellä Suomen talvea… ;)

This is what I see when I’m working. I changed the pics for a more springtime-like look. Well, these are maybe even summery, but one can always dream, right? Though summer is still very far far away, we have plenty of snow and cold. But I love to gaze at the beach postcard by Cassia every once in a while and empty my mind from everything. You can always dream you’re on an secluded beach just looking at the horizon… intead of the Finnish winter at -20 centigrades (-4 F)… But summer, here we come! Slowly but surely.

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 1
  Laura

  Onpas fiini peili!

  Tämä muistutti mua siitä, että meilläkin on jossain tuollainen peili, tosin pienempi. Se voisi päästä meidän makuuhuoneen seinälle Hamarissa, jos sen jostain löytäisin. Pitääkin viikonloppuna suorittaa etsintöjä.

 2. 3
  Killi

  Ensimmäistä kertaa ilmiannan itseäni vaikka olen blogiasi seurannut jo pidemmän aikaa. Ihana koti teillä, näyttää siltä kuin teillä olisi talvellakin kesä. Herkullisia värejä!

 3. 5
  Jutta

  Laura, vanhat peilit on niin kauniita, vaikka pinta olisi jo vähän kärsinyt. Mutta sehän vain lisää karaktääriä ;)

  anni, kiitokset! :)

  Killi, mukava kun ilmiannoit :) Tervetuloa!

  mizyéna, minua kans mietitytti seiniä maalatessa, mutta ajattelin että ne on helppo maalata päälle jos kyllästyy. Vielä ei ainakaan ole kyllästyttänyt.

 4. 6
  Parolan asema

  Fasettihiottuhan se, todella sopii paikkaansa, hyvältä näyttää! Ihana inspiroiva kuva-kollaasi sinulla, tuollaista värikylläisyyttä tarvitsee nyt kyllä tämäkin nainen, kiitos innostuksesta!

 5. 7
  suklaamarenki

  Kaunis peili :) Pisti silmään inspiraatiotaulusta Kustaa Saksin kortti.
  Meillä oli entisessä asunnossa monta vuotta turkoosit keittionkaapin ovet. Tuntui, että ne antoi pikkukeittiöön lisää neliöitä ja ei niihin vaan kyllästynyt :)

 6. 8
  Jaana

  Jäin vain ihailemaan upeata puhelinpenkkiänne, tapetti on upea, peili on upea mutta tuo penkki on UPEA!!!

  Mutta kaikesta huolimatta ihanaa viikonloppua sinne suunnalle!

  – Jaana "Kainuunkadulta"

 7. 9
  Melita

  Hei Jutta,
  Pitkästä aikaa …
  Mulla meni mielenkiibto ihan kaikkeen kun rakas kissani Aston kuoli joulun jälkeen ja blogit jäi ensimmäiseksi mielestä.Sitten poika jäi työttömäksi eikä koneelle ole ollut paljoa asiaa – täytyy yrittää löytää tie tänne takaisin.Näin ihannan hääkuvasi ja sitä piti kommenetoida jo heti, mutta jäi – niiin kaunis olet !
  Täällä on vaikka mitä ihmeellistä-nuo matkalaukut aivan upeita ja kaikki muukin.Tuollaisesta puhelinpöydästä olen haaveillut vaikkei enää lankapuhelinta ja sitten ystävät toivat roskalavalta sellaisen 50-luvun mallisen.Mulla on myös tuollainen peili, mutta peili meni rikki vain raami jäljellä.
  Olen edelleen tekemässä sitä lehmätaulua, mutta kuva ei näyttänyt hyvältä värillisenä joten pitää saada m-valkoinen.
  Hyvää viikonloppua ja kiitos kauniista blogistasi !

 8. 11
  Jutta

  Parolan asema, mietinkin että onko se fasettihiottu juuri tuollainen, kiitos tiedosta!

  suklaamarenki, Kustaa Saksi on yksi kuvittajaidoleistani, on niin mahtavan värikkäitä töitä. Turkoosit keittiönkaapit kuulostaa tosi suloisilta!

  Jaana, kiitos paljon! Puhelinpenkki on löytö SPR Kontista, ei nyt mikään megahalpa, mutta minusta aivan hintansa veroinen.

  Melita, mukava nähdä sinua täällä pitkästä aikaa. Olenkin miettinyt, että mitä sinulle kuuluu kun sinusta ei ole kuulunut :) Ymmärrän tosiaan ettei blogit kiinnosta tuollaisen surun keskellä. Muistan vielä hyvin kun oma koirani kuoli vuosia sitten, se oli todella raskasta aikaa. Voimia sinulle, *halaus*

 9. 12
  Nonna

  Oi, ihania värejä taas. Mulla on nyt värikausi. Jatkankin siis kuviesi katselua, niin voin saada ihania ideoita.

  Ihana peili! Kiva, että on käsistään kätevä mies, eiks niin?

  Mukavaa sunnuntaita!

 10. 15
  Shay ~Designer Junk Finder

  Your blog is delightful.
  Interesting and beautiful photography.Looks cold !!!
  Shay`designerjunkfinder
  Thanks for stopping in on my blog..
  p.s.your English is perfect:)))

+ Leave a Comment