Mario Van Peebles Oulussa


Mario Van Peebles in Oulu

Kuva Mikko Arhippainen

Kaikkia aivan mahtavia vieraita on käynyt viime aikoina Oulussa. Lokakuussa oli hiphop-tapahtuma, johon osallistui Yhdysvaltojen tuore suurlähettiläs. Ja eilen Ouluun saapui näyttelijä-ohjaaja Hollywood-starba Mario Van Peebles! Aivan huippua, että yhtäkkiä Oulu kiinnostaa ihmisiä. Yleensä kukaan ei vaivaudu näin kauas pohjoiseen.

Vietimme eilen hänen kanssaan iltaa illallisen ja biletyksen merkeissä (hih!). Minua tietenkin jännitti taas aivan älyttömästi etukäteen, koska olen muutenkin hirveä hermoilija. Mutta ihan turhaan, sillä hän oli aivan uskomattoman mukava ja rento tyyppi. Oikeastaan olen vielä aika tokkurassa eilisillasta, mutta en saanut enää unta. Olin niin täpinöissäni, että piti tulla tännekin selittämään.

Tänään perjantaina hän luennoi päivällä Oulun seudun ammattikorkeakoululla aiheesta “Amerikkalainen elokuva tänään”. Illalla hän luennoi Studiolla afroamerikkalaisen elokuvan vaiheista ja siellä esitetään myös hänen ohjaamansa elokuva Posse. Molempiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita, joten kaikki jotka ovat näillä kulmilla, tulkaa ihmeessä katsomaan! Lisätietoa saa täältä.

We live such exciting times in my little town. You see, we are located so far away in the north, almost at the arctic circle, that nobody ever comes here. Even if some of the ‘big names’ come to Finland they only visit Helsinki. And there’s a long way from Helsinki to Oulu. But in October we had the hip hop event with guys from Berklee College of Music and the U.S. ambassador Bruce J. Oreck. And yesterday the actor-director Hollywood-star Mario Van Peebles arrived to Oulu!

We had dinner with him last night and he was so much fun. Afterwards he wanted to go clubbing so we showed him little bit of the Finnish nightlife… Yay! I’m actually still a bit tired from last night but I was so excited I couldn’t sleep anymore. Today he’ll be talking at the Oulu University of Applied Sciences and in the evening there will be a showing of his film Posse.

Oh, and maybe you can spot me in the picture… I’m the one with the slightly different hair color :)

No related posts.

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Novi On The Go

    I think it's interesting to see what goes on in your part of the world! You know Jutta, little towns have their charms. :)

    The frame for the mirror is very nicely made, looks simple and modern, shows off the glass beautifully.

+ Leave a Comment