Mario Van Peebles Oulussa – osa II


Jatkan vielä vähän aiheen vierestä, toivottavasti ei haittaa. Olen vain niin innoissani viime päivien tapahtumista. Saimme tosiaan isännöidä Mario Van Peeblesiä, kun hän kävi pari päivää Oulussa. Perjantaina hän luennoi Oulun seudun ammattikorkeakoululla. Luento oli aivan älyttömän mielenkiintoinen. Hän puhui paljon Yhdysvaltojen nykytilanteesta, Obamasta, mediasta ja median vaikutuksesta. Minuun teki tietenkin vaikutuksen hänen vihreät arvonsa. Ja aivan mieletön esiintymiskyky. Kyllä ne ameriikkalaiset vaan ossaa!

A little more off the topic, hope you don’t mind. I’m just so excited of the happenings these last couple of days. We got to host the actor / director Mario Van Peebles’ visit to Oulu this week. On Friday he lectured at the Oulu University of Applied Sciences. He talked about the current state of the US, Obama, the media and the influence of media. It was so interesting! I was of course impressed by his green values. And his showmanship… In this case, I think it’s safe to say the Americans do it better!

Mario Van Peebles in Oulu

Kalevan sivuilla voi käydä katsomassa uutisvideon tapahtumasta. Jos hyppää suoraan kohtaan 02:57 niin huomaa, että olen epätoivoisesti kampaajan tarpeessa :D

You can watch a news clip of the event here. If you jump straight to 02:57 you can see that I’m in a dire need of a hairdresser!

Lisää kuvia täällä.
More pics of the visit here.

No related posts.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Minna

  Sulla on hieno blogi. Ehdin nyt ihan ajan kanssa lueskella vanhatkin jutut.Kotikuvasi on hienoja. On varmasti ollut mahtava tuo Marion tapaaminen. Vaikuttaa symppikseltä, karismaattiselta herralta.

 2. 3
  Jutta

  Minna, karismaattinen on juuri oikea sana. Oli kyllä hieno ja eksoottinen kokemus, en ole ennen päässyt kenenkään maailmanluokan staran kanssa viettämään iltaa :)

  Hei Nonna, löysin kommenttisi sieltäkin :)

  Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

 3. 5
  Jutta

  Hänet onkin valittu People-lehden 50 kauneimman listalle :) Ja tosi symmpis ja mukava oli, olin ihan yllättynyt.

  En ole sävyttänyt kuvia photarilla. Ne on otettu kameran whitebalance-asetuksella loisteputki. Siitä tulee tuollaisia mukavan pehmeän sävyisiä, niin en ole niitä sen kummemmin käsitellyt.

+ Leave a Comment