Inspiraatiota / Inspiration Board


inspiration board

Minun on pitänyt ikiajat tehdä leikekirjaa, mutta aina se on jäänyt. Kaikki sisustuslehdet on taiteltu ihanien kuvien kohdalta, mutta en ikinä saa niitä leikattua ja liimattua. Nyt sain aikaiseksi tehdä ensimmäisen tekeleen, jonkinlaisen inspiration boardin siitä, millaisena näen blogini nyt ja tulevaisuudessa. Minulla on nimittäin jonkinasteinen suunnitelma yhdestä uudesta jutusta, jonka haluaisin tuoda blogiin, mutta siitä lisää myöhemmin.

I’ve been meaning to make inspiration boards for like ever but never seem to get around to actually do them. All my decor magazines have corners of interesting pages folded so I find back to them, but so far I haven’t reached for the scissors. Today I finally found the motivation (deadline!) and made a mood board about how I see my blog and what I’d like it to be in the future.

The worn china buffet/sideboard reflects my love for vintage and thrifted items. Then there’s the paints and wallpapers for our home renovation. And I guess what I want to do is combine the feminine and pretty with the cute and funny. With lots of color.

I have some kind of a plan of a new feature I’d like to add to my blog… But I won’t reveal it just yet! You’ll have to wait a little bit…

No related posts.

13 Comments

Add yours
  1. 7
    Stella

    Sama minullakin on haaveissa. Olen päässyt jopa niin pitkälle että viime siivouksen yhteydessä revin irti kaikista lehdistä leikekirjaan menevät sivut.

    Miehellä on söpö ja miehinen leikekirja. Se leikkaa hesarista kivoja tai muuten mielenkiintoisia valokuvia ja kerää niitä maailman rumimpaan ja halvimpaan tiimarivihkoon.

+ Leave a Comment