Monday Morning Coffee and Sketch


Monday Morning Coffee and Sketch

Tämän maanantaiaamun kuva ei ole niinkään luonnos vaan töherrys. Olen tehnyt ihan hulluna töitä viikonlopun, joten tämän virallisempaan ei ollut aikaa. Tämä syntyi lauantaina puolenyön aikaan, kun odotin makaroonien keittymistä. Se on muuten meille ihan normaali aika syödä illallista. Yleensä viikolla syömme lämpimän ruoan yhdentoista maissa illalla. En tiedä, onko se kauhean terveellistä, mutta yleensä meillä venyy aina sinne asti, että saadaan kaikki muu tekeminen alta.

Onko kellään muulla omituisia syömisajankohtia? Vai olemmeko ainoita?

This Monday’s sketch isn’t so much a sketch as it is a doodle. I’ve worked like crazy the whole weekend so I didn’t have time for more. This was born while I waited for the macaroni to cook Saturday night at midnight. That is actually quite normal time for dinner in our house. During the week we normally eat dinner at 11 PM. I don’t know if it’s healthy, but it seems we never have time earlier.

Does anybody else have weird eating hours? Or are we the only ones?

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 1
  Laura

  Onpas hauska piirros! Töhertely on kivaa ja töherryksesi sai mut oikein hyvällä tuulelle tänäaamuna.

  Meillä syödään ajoissa. Mä olen kova nukkumaan. Pää menee usein tyynyyn jo kymmenen aikoihin. Ennen olin yökyöpelimpi, mutta enää en yksinkertaisesti jaksa.

 2. 2
  Pellon pientareella

  Nämähän ovat hauskoja hahmoja :). Minä ja koirat syömme milloin sattuu, ei ole mitään säännöllisiä rytmejä. Usein lounaskin menee iltapäivälle, varsinaista päivällistä en yleensä syö, vaan jotain iltapalaa, smoothien tms.

 3. 3
  Anonymous

  Iltasyöminen on hauskaa, eikä niinkään epäterveellistä, sillä muutoin siihen aikaan istuisi sohvalla ja mussuttaisi karkkia ja sipsiä! Perjantaina ja lauantaina aloimme tehdä ruokaa kymmenen jälkeen eikä haitannut unen tulemista =)

 4. 4
  Jutta

  Laura, minä vähän kadehdin ihmisiä, jotka menevät ajoissa nukkumaan ja heräävät aikaisin. Minulla on aina ollut päinvastoin. Nytkin helposti menisi siihen että aamupäivät zombeilen ja illat teen töitä, mutta yritän pitää saman työrytmin kuin Panulla, että olisi yhteistä aikaa.

  Pellon pientareella, minä haluan lounaan tasan klo 11, koska olen aamupullan jälkeen hyvin nälkäinen. Mutta päivällinen venähtää aina.

  Anonyymi, se on kyllä ihan totta! Välttyy mässyiltä :) Niin, sitähän väitetään että raskas ruoka ennen nukkumaanmenoa haittaisi nukkumista, mutta en minä ole huomannut. Nälkäisenä en saa unta.

 5. 5
  -J-

  Mulla on kaksi vaihdetta: toisessa mennään nukkumaan lapsen kanssa viimeistään kello 20.00 ja herätään aamuun kello 02.00 muiden jatkaessa vielä unia. Tällä vaihteella yhdistetty päivällis-iltapala on kuuden-seitsemän maissa. Toinen vaihde on se, joka valvoo aamukolmeen ja herää tuskaisena kellon soidessa kuudelta. Tällöin päivällinen jää harmillisesti usein syömättä ja sen korvaa illan mässy töitä tehdessä. Suosin itse mieluummin ensimmäistä vaihdetta, ja se sopii kummallisen hyvin yhteen myös työn ja koulun kanssa. Ainut ongelma on saada ystävät tajuamaan, että meille ei voi soitella kahdeksan jälkeen :D

 6. 6
  Mari

  Tosi taitava oot. Ehdottomasti ei mikään töherrys;) Meillä syödään säännöllisesti ipanoiden takia, mutta ennen lapsia jäi välillä kokonaan ruoka väliin;)

 7. 7
  Sampra

  Minun ruokailu aikani mitä luultavammin ovat luokkaa epäterveelliset, isolla Eellä. Ei aamupalaa (en ole koskaan osannut syödä aamupalaa), töissä kahvia ja jotain pientä purtavaa (kuten myslipatukoita tai pieni voileipä) päivän mittaan. Töistä kotiutumisen jälkeen (siinä 17-19 välillä, päivästä riipuen) jotain pikaista, lämmintä ruokaa ja "virallinen illallinen" sitten puolen yön aikaan.

  Olen jotenkin aina mieltänyt syömisen ajan hukaksi jos sitä ei ole liitetty sosiaaliseen tilanteeseen. Pidän hyvästä ruuasta ja ystävien kanssa syömisestä mutta yksin syöminen tuntuu että ajan voisi käyttää paremminkin ja onkin pakollista puuhaa.

 8. 8
  Jutta

  -J- minun olisi varmasti hyvin vaikea tajuta sitä, en ikinä saisi unta noin aikaisin :)

  Mari, lapset varmaan tosiaan rytmittää päivää. Minullakin unohtuisi ruoat välistä, mutta mies vaatii ruokaa ;D

  Sampra, mukava kuulla etten ole ainoa omituinen syöppö ;) Ja siis tykkään kyllä syödä, mutta en jaksaisi tehdä lämmintä ruokaa. Ennen miestä napsin vain mitä sattuu jääkaapista silloin kun oli tarpeeksi nälkä.

 9. 9
  Anonymous

  Hauska piirustelu!
  Sehän on varsin euroopalaista syödä myöhäinen päivällinen. Suomalainen hölmö keksintö että iltasyöminen mukamas lihottaa. Eipä ranskalaiset lihavia ole toisin kuin me!

 10. 11
  Jutta

  Anonyymi, hyvä pointti! :)

  Krista, nämä on näitä minun aivottomia piirusteluja, joita syntyy sivukaupalla palavereissa, puhelimessa ja yleensä kaikkialla missä minulla on kynä kädessä. En oikeastaan ajattele juuri mitään, kynä vain piirtelee :)

 11. 13
  Pia

  Ette ole ainoita. Meillä harvoin syödään ennen iltayhdeksää, usein menee puoleen yöhön. Koiralla säännölliset ajat, tosin koiruus itse on niin tarkka ruokaaikojen suhteen että siitä säännöllisyys :)

 12. 14
  Novi On The Go

  I enjoyed this sketch of the animated faces. It's different from the others, might look good on a t-shirt?

  We eat dinner around 7 pm but often get hungry at night, so 11 pm is our snack time.

 13. 15
  Anonymous

  Meillä syödään kellon kanssa…käytännön pakosta. Lapsi kun on diabeetikko niin koko perheen ruokakuri on paremmassa ja terveellisemmässä otteessa. kesällä on mukava syödä omassa pihassa päivällistä välillä tavallista myöhemminkin, vaikka kahdeksan aikaan. Ah, sitä odotellessa seuraan lumivuorten sulamista sentti sentiltä.
  Johanna

+ Leave a Comment