Rakkautta ilmassa / Love is in the air


Love is in the air

Hihii, minulla on uusi lelu. Surffailin netissä kaikessa rauhassa, välttelin kurssini kotitehtäviä, kun törmäsin Ishtar Oliveran aivan mahtaviin bokeh-sydämiin. Hän on tehnyt ne jollain Picnik-efektillä, mutta ketoi myös linkin DIY-ohjeisiin. Ja totta kai minun piti askarrella vastaava. Kuvista tuli vähän rakeisia, koska en malttanut odottaa päivänvaloa. Huomenna otan uusiksi valoisan aikaan.

I gots a new toy! I was just surfing the internet in all piece and quiet, when I stumbled upon Ishtar Olivera’s beautiful heart shaped bokeh. She had done hers with a Picnik effect, but shared a link to DIY instructions on how to make it yourself! So of course I had to try it myself! Too bad it’s very dark here at the moment, hence the grainy picture. I just couldn’t wait. But tomorrow I’ll be running around with the camera again!

No related posts.

15 Comments

Add yours
 1. 6
  Nancy and the Wolf

  I am so happy I've discovered your blog, it is sensational! I've added you to my Pretty Reads. It's always a pleasure to discover something new and special. Thank you x

 2. 7
  Jutta

  -J- minä en ole Picnikkiä käyttänyt enkä jaksanut opetella, niimpä katsoin nopeammaksi alkaa askarrella :)

  Pumps, kiitos! Ja kiva kun jätit viestiä, niin löysin upeaan blogiisi!

  Krista, oli muuten tosi helppoa. Paitsi osassa kuvista näkyi aika selkeästi se, kuinka hutiloiden leikkasin sydämen :)

  Hipsu, Blogging Your Way -kurssia, josta kirjoitinkin jo jotain täällä http://kootutmurut.blogspot.com/2010/02/opettelua-learning.html

 3. 12
  Georgianna

  Oh, yes! I made this an it works great! I also made one in a star shape, leaf shape, butterfly shape. Any thing that is a punch can make it. Have fun! :) – g

 4. 13
  Parolan asema

  Tämä on kyllä ihana tekniikka, heti pistin miehen kertomaan lisää, en hölmönä tiennyt tästä mitään ja tuolla mokomalla miehekkeellä on ollut vaikka mitä erikoistekniikoita jemmassa päässään ;) Kiitos inspiraatiosta! Kaunis on kuva, siis aivan ihana :)

+ Leave a Comment