Metsolan kartano valmis! / Metsolan kartano video finished!


Nyt se on julkaistu! Nimittäin Klaffi Tuotantojen kanssa yhteistyössä tehty video, johon kuvitin taustat. Tämä on se syy, joka on aiheuttanut kivistystä ranteeseen ja herättänyt lämpöisiä tunteita puuvärejä kohtaan. Mukava nähdä se nyt valmiina, varsinkin kun asiakas oli kuulemma erittäin tyytyväinen.

Now it’s officially published! The video by Klaffi Productions that I illustrated the backgrounds for. This is the project I’ve been talking about that has caused aching wrist and kindled in me a love for colored pencils. I’m glad to see it finished, especially since I heard the client was very happy with it.

No related posts.

16 Comments

Add yours
 1. 2
  Ilse

  Se on hieno! Tyylikkäästi yhdistetty erilaisia kuvia, siis piirroksia ja sitten noita muita. Ja puuvärit tekevät siihen aika ihanan fiiliksen, kuvittelin, että jos se olisi tehty jotenkin "teknisemmin" ja selkeämmällä viivalla… Tosi upea noin!

 2. 3
  Pia

  Todella herttasta jälkeä, vau! :)
  Tuosta se lyhyempi versio onki pyöriny telkkarissa pitkän aikaa, empä tienny että seki paikka Oulussa on? :S
  Nyt vaan ahkerasti käyttään puuvärejä enemmän? ;D

 3. 4
  Tiia

  Voi vitsit, tää oliki aika ihana kaiken kaikkiaan. Harmi, ettei kaikki vanhainkodit anna noin ruususta kuvaa, ton mainoksen perusteella toivoisin itekki joskus pääseväni (joutuvani?) tollaseen "elinkaarikotiin" :)

  Ja hienoa jälkeä tietenkin!! :)

 4. 5
  Minttu

  Olipas harvinaisen lämminhenkinen mainos :) Aivan ihana kuvitus, sopi kuin nenä päähän tuohon pätkään!

  Voi vitsi, en oo pitkään aikaan ehtinyt sun sivuille ja nyt täällä on kaikkea ihanaa! On tää vaan niin veikeä blogi :)

 5. 12
  lou

  this is stunning. you did a great job. everything is perfect: your illustration, the music, the voices. i can listen to it again and again. i really like the sound of finnish. and so what is it about?

 6. 14
  Jutta

  Thank you thank you for your comments!! :)

  It's an ad where the grandma explains to the boy about the place she's going to live in and the boy draws and imagines it.

 7. 15
  Jutta

  Kiitos paljon ihanista kommenteista!!!

  En tosin itse voi ottaa kunniaa muuta kuin piirustuksista, kaikki muu on Klaffin taitavien tyyppien kädenjälkeä :)

  Pia, se on vasta rakenteilla, mutta Ouluun tosiaan tulee.

+ Leave a Comment