Monday Morning Coffee and Sketch


Monday Morning Coffee and Sketch

Huomenta taas aamukahvin parista. Minä olen alkanut tykkäämään tästä sarjasta. Aluksi oli kauhea stressi, että ehdin saada jotain julkaisukelpoista aikaiseksi, mutta nykyään odotan ihan innolla, että saan ottaa hetken ja piirtää rauhassa. Kiitos teille kaikille palautteestanne, se merkkaa minulle tosi paljon!

Good morning, it’s time for another Monday morning coffee. I’ve actually started to like this column. At first I was quite stressed beforehand whether or not I’d have something ready to be published. But now I’m happy to take a moment just to draw. Thank you all so much for your feedback, it really means a world to me!

Monday Morning Coffee and Sketch

Niin kuin näköjään aina, en taaskaan malttanut jättää kuvaa rauhaan. Piti päästä photoshoppaamaan. Niimpä kysyn taas kumpi teistä on parempi, alkuperäinen vai tämä, johon on lisätty photoshopilla taustaa? Viimeksi alkuperäinen taisi saada enemmistön ääniä, mutta onko taas niin? Jos on, niin ehkä yritän jatkossa hillitä näppini photarin kanssa. En kyllä lupaa mitään :D

And, as always, I couldn’t keep my hands off of Photoshop. I just had to play a little and add some background. And in case you are wondering, Pöllö is Finnish for owl. So I’m asking you again, which one do you like better, the original or the one with the backround pattern? Last time I think the majority voted for the original. If that happens again, I might try to restrain myself from Photoshop the next time. Though I won’t promise anything :D

No related posts.

15 Comments

Add yours

+ Leave a Comment