Mansikki's B-day and a present for you


Mansikki' first day

Hei taas ja kiitos kaikista piristävistä kommenteista edelliseen postaukseen! Mansikki kiittää onnentoivotuksista! Se on antibioottikuurilla ja haavaa puhdistetaan kahdesti päivässä, mutta se ei näytä hidastavan sitä yhtään. Sen verran kova vauhti on taas menossa…

Ja hän on nyt yhden vuoden vanha! Meidän pikku käärö… Sen kunniaksi tein näytön taustakuvan, jonka kaikki halukkaat voivat vapaasti ottaa. Se on myös sen kunniaksi, että olette niin ihania lukijoita :) Minusta tuntuu, että olen saanut blogilta ja erityisesti teiltä lukijoilta niin paljon (eihän koko blogi olisi mitään ilman teitä!), että halusin antaa jotakin takaisin. Tässä siis keväinen panda-taustakuva. Laitoin sen kolmessa koossa, jotka google analyticsin mukaan näyttivät yleisiltä. Jos haluaisit kuvan jossain eri koossa, laita minulle kommenttia tai sähköpostia.

Thank you for your sweet comments on my last post! Mansikki is eating antibiotics, but you’d never guess it. She’s jumping up and down and running around like a little rabbit. And she’s one year old now… My little baby… :)

Because of that I have prepared a little gift for YOU. Because lets face it, you are so wonderful. (And any excuse is good for a little celebration) I feel blogging has given me so much. And when I say blogging, I mean you my readers, since my blog wouldn’t be anything without you. Now I want to give something back. So here is a free desktop wallpaper for you to take with you. I made it in three sizes according to what google analytics says are the most common screen sizes. If you’d like to have in a different size, leave a comment or send me an email and I’ll see what I can do.

Small: 1024 x 768px
Medium: 1280 x 800px
Large: 1920 x 1200px

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 3
  Tiia

  Kiiitooos!!

  Mulla ei oo nyttesillään omaa konetta, ja luulen et avokki ei arvosta jos tollasen pläjäytän taustalle (on varmasti liian naisellinen…). Työkoneelle voiskin kyllä laittaa, kiitos :)

 2. 8
  Pellon pientareella

  Voi, paranemisia Mansikille! Täälläkin on sairastettu. Laajakuvanäytöllä mun resoluutio on 1280 x 1024, löytyisikö siihen sopivaa taustakuvaa… :). Tuo panda kun on kuule mulle sattumalta erittäin tärkeä hahmo!

+ Leave a Comment