Hyvää pääsiäistä! / Happy Easter!


Pääsiäinen on päässyt aivan yllättämään minut, nyt se on yhtäkkiä täällä. Emme ole tehneet mitään suunnitelmia, mutta tuskin teemme mitään kovin ihmeellistä. Ainakin käymme kissavahteina ja paikkailemme Mansikin hampaiden jälkiä listoista ja ovenkarmeista. Ehkä kunnon suursiivous ja järjestelyurakka olisi myös paikallaan. Puolet alakertaa on ollut pois käytöstä remontin vuoksi ja jotenkin kummassa sitä rojua vain kertyy ympäriinsä. Ihme kasoja, joskus tuntuu että ne kasaantuvat itsekseen.

Mitä suunnitelmia teillä on? Lomailua, remonttia? Kevätsiivousta?? Kevätaurinko on kyllä aivan käsittämättömän armoton. Olen ehkä ensimmäistä kertaa todella ymmärtänyt kevätsiivouksen käsitteen. Viime keväänä meillä ei ollutkaan puoliksi lapinkoiraa karistamassa karvojaan joka paikkaan :) Niin ja hei, käykää ainakin Pilvitarhan pajalla kevätarvonnassa! Siellä on varsin asenteellinen ja hulppea kesäkassi arvottavana.

Joka tapauksessa toivotan teille kaikille ihanaa pääsiäislomaa, nähdään ensi viikolla!

Wow, it’s Easter already, all of a sudden. We haven’t made any plans yet, probably babysitting cats and fixing some damages Mansikki has done to the moldings and door frames. And a proper spring cleaning would be in order! You know, the winter is quite dark in Finland, but as spring comes there will be much more light. Which is nice, I love it, but it makes all the imperfections of your home very visible. I don’t know if it’s a global thing or if it happens only in countries such as ours, but at least a lot of the Finnish blogs have been full of spring cleaning. And I don’t think I fully understood the whole concept until now. But now we have a half arctic dog that sheds her hair (and I mean LOADS of it) everywhere.

What about you? Any plans for the Easter holiday? Traveling, relaxing? Spring cleaning?? :)
Whatever your plans are, I hope you have a wonderful time. See you next week!

No related posts.

21 Comments

Add yours
 1. 1
  Georgianna

  What a darling photo, Jutta! We've had lovely weather but I think it will be raining on Easter (it always seems to). We are having dinner at my brother's house and yes, there will be plenty of spring cleaning this weekend! Have a lovely time. xo – g

 2. 2
  Kummitustalon Stella

  Ihana hyvänmielen kuva. Kummitustalon porukka suuntaa maalle ja toivon pääseväni aloittamaan "kesälajit" koirien kanssa, eli luvassa pitkiä metsälenkkejä ja kevään ensimmäiset verijälkitreenit.

 3. 3
  Allison

  Lovely photo Jutta, as is the screen saver in your last post – gorgeous.
  Being in Australia, the days are getting a little darker and the air a little crisper in the mornings … winter will be here in a couple of months. I love winter. It doesn't get as cold over here as it does in your part of the world. A chance to indulge in lots of slow cooked food and lots of hot chocolate!
  Easter is always a chance to take it easy and spend some time with the family for me. Wishing you and your family a wonderful Easter Jutta,
  Allison
  xx

 4. 5
  Jutta

  Georgianna, so we are not the only ones spring cleaning!! :) I hope you get some sunshine too!

  Allison, oh I forgot you have just the opposite there… I've never been to Australia but I'd love to. Even the winter sounds nice there :)

 5. 6
  Jutta

  Stella, kuulostaa hyvältä. Me ei olla koskaan testattu verijälkeä, vaikka monesti on ollut mielessä. Ehkä nyt kun lumet sulavat, voisi kokeilla. Jos ne joskus sulavat… :)

  Kiitos, Heidi!

 6. 8
  Tiia

  Hyvää pääsiäistä :)

  Mä joudun olemaan pyhien yli töissä, maanantaina sentään pääsee isin ja äitin hoiviin syömään lammasta.

  Ens viikko onki sitte epävirallinen keväloma \o/

  (Noita Egmontin lamppuja oli Oslossa yhdessä lastenliikkeessä, siellä olis ollu oravaa ja bambia… Sapettaa etten viittiny alkaa raahaamaan bambia sieltä tänne!!!)

 7. 9
  Ilse

  Ihana kuva! Nyt, 3 kk:n jälkeen, alkaa tuntua, että karvanlähtö VÄHENEE – ei lopu, ei. :)

  Meille tulee vieraita, leivon täällä siivouksen lomassa.

  Hyvää pääsiäistä sinnekin!

 8. 10
  Lotta ja Tuisku

  Hyvää pääsiäistä sinullekin!

  Onko tuo herttainen pääsiäispupu lamppu, kun näyttää ihan kuin siitä lähtisi johto? Jos on, niin olisiko sinulla kuvaa siitä valaisemassa pimeyttä – näyttää nimittäin aika hauskalta.

 9. 13
  Bullukat

  Ihana kuva :) Minä otan pääsiäisen levon kannalta. Työ on vienyt mehut ja nautin jo etukäteen suunnatomasti vapaapäivistä. Lepään ja ulkoilen – ei sen kummempia suunnitelmia. Laatuaikaa itseni kanssa.

 10. 15
  Melita

  Hei Jutta !
  Pääsiäinen alkaa jo olla ehtoopuolellaan eikä haittaa kun en taida olla minkään näiden perinnejuhlien mukaanluettuna jopa vappu ylin ystävä. Kauniin asetelman olet laittanut pääsiäisiloksemme.Tänään matkaan taas ystävien luo Porvooseen ja se taitaakin olla tämän pääsiäisen kohokohta.Sain lehmätaulun valmiiksi ja se on kuvan kanssa blogissani.Niin on sumuisen pimeää ettei kuvaaminen meinanut ollenkaan onnistua-eikä onnistunutkaan.
  Hyvää pääsiäistä Jutta !

 11. 16
  Jutta

  Hei ja kiitos kommenteista!! Toivottavasti pääsiäinen meni oikein mukavasti!

  Tiia, se bambi oli minustakin ihana, mutta taisi olla pupua hintavampi. Haluaisin pupun kaveriksi vielä kärpässienen, sellaisiakin näin jossakin.

  Ilse, täällä tuntuu että karvanlähtö vain pahenee :)

  Lotta, on se lamppu mutta en ole saanut otettua siitä hyvää kuvaa valot päällä. No kerran vain kokeilinkin, ehkä siinä syy :)

  Sarona, kiitos paljon!

  Jonna, kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :)

  Bullukat, no joskus sellainenkin tulee ihan tarpeeseen. Toivottavasti oli rentouttavaa.

  Melita, en minäkään mitenkään kauheasti juhlista, joulua lukuunottamatta. Mutta mukava kun on pari vapaapäivää ja vähän tekosyytä laittaa jotakin erilaista :)

 12. 19
  Little Yellow Porch

  Hi, I was hoping you could tell me about the wallpaper that you have shown here. I think it's very lovely and would love to order it myself. Any information you have would be great. Also, would you consider changing your rss settings to the full feed option. I read all my blogs on a reader and it's so much easier when they are full feed. Thanks, I love your home.

+ Leave a Comment