Tuesday Morning Coffee and Sketch


Mansikki in the Rain

Nyt on pääsiäisloma lomailtu ja aika palata sorvin – öö, tietokoneen – ääreen. Miten teillä meni loma? Minä yritin loman aikana minimoida nörtteilyn, että jää aikaa kaikelle muulle. Kaikenlaista pientä on saatukin aikaan. Siivottu, järkkäilty, puuhattu koirien kanssa.

Lumet ovat sulaneet ennätysvauhtia, mikä aluksi huoletti vähän. Kellarin lattialle tuli taas pari senttiä vettä, mutta taisimme löytää ongelmakohdan ja sen pitäisi olla nyt kunnossa. Panun kaverit tulivat avuksi tekemään lumitöitä ja nyt on talon ympärys lumivapaata aluetta. Ei pitäisi kellarin enää tulvia. (Peukut pystyyn!) Aivan mahtavia tyyppejä, en voi muuta sanoa. Panun sairasloma jatkuu vieläkin ja olen yksin yrittänyt lapioida lumia talon vierestä. Sitä on tullut sen verta reilusti, että varmasti vieläkin jatkuisi lumenpoisto-operaatio, jos Panun kaverit eivät olisi tulleet avuksi. Mutta nyt sanon vain, että tervetuloa kevät :)

Ok, Easter is over and it’s time to get back to business. How was your holiday? I don’t know how it is in other countries, but in Finland we have four days of holiday, from Friday til Monday. During my holiday I’ve tried to minimize the time spent on computer. And it has been quite good, we’ve got little things done around the house, mostly cleaning and organizing and spending time with the dogs.

A lot of the snow has melted! (Yay!!) Although at first it was a bit worrying, because it was melting so fast we got an inch of water on the basement floor. But I think we found the problem and it should be ok now. And Panu’s friends came over to help us shovel the snow further away from the house. Now it shouldn’t flood in the basement anymore (fingers crossed). So I say, welcome spring!

No related posts.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment