Featured on Simply Hue


Featured on Simply Hue

Eilen meidän kodista oli juttua Simply Huessa. Löysin blogin itsekin vasta Flickrin kautta, mutta se on todella kaunis paikka, josta löytyy muun muassa taitelijaesittelyjä ja -haastatteluja. Kannattaa käydä katsomassa jos ei ole jo ennestään tuttu.

Yesterday our home was featured on Simply Hue. It’s a wonderful blog I just found myself via Flickr. If you haven’t seen it yet, it’s definitely worth checking, not only because of beautiful pictures (which there is aplenty) but also because of interesting artist spotlights and interviews.

Thank you Vicki!

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 6
  Georgianna

  Hi Jutta, Fantastic! Your place is charming and full of wonderful color – and what fun it is on Simply Hue – Vicki lives not far from me and we'll be meeting up soon. Have a lovely weekend!! :) – g

 2. 7
  Vekarus

  Onnittelut! Me saatiin samanlainen puhelin vanhan mökin mukana, siis tuollainen seinämalli ja anopilta saatiin samanlainen pöytämalli, jota on itse asiassa käytetty ihan oikeastikin paremman puhelimen puutteessa muutamaan otteeseen :-)

 3. 9
  Jutta

  Kiitoksia paljon kommenteistanne!

  Vekarus, mukava olisi minustakin soitella tuolla, mutta ei ole lankaliittymää. Se on tuolla lailla sohvanpäädyssäkin, niin voisi istuskella pitkään ja juoruilla… Tulee teinimuistot mieleen :)

 4. 10
  Jutta

  Georgianna, thank you so much! I didn't realize you were from the same area. Well you are both also very talented photographers :) Hope you had a wonderful weekend!

  Vicki, thank YOU! I will be a regular visitor on your blog from now on :)

+ Leave a Comment