Inspired by: Flowers


Viime aikoina minulta on kyselty paljon, mikä minua inspiroi. Oikeasti tosi monet jutut, mutta koska olen nyt joutunut sitä paljon miettimään, ajattelin tehdä aiheesta pienen minisarjan. Ensimmäinen osa on kukat. Eikä tarvi olla mikään sen kummoisempi kukka-asetelma, monesti ruokakaupasta lähtee mukaan joku halpiskimppu, minusta nekin ovat tosi ihania. Ja tarvittaessa niitä voi vähän tuunailla. Tästä kimpusta sain aiheen maanantaiaamun kuvaan.

Lately I’ve been asked quite a lot what inspires me. Many things, really, but because I’ve had to think about it I decided to make a little mini series about it here on the blog. The first part is flowers. And it doesn’t have to be any big-time flower arrangement, I often buy one of those inexpensive bouquets you get at the grocery store. If you like, you can also change them up a little. These flowers gave me the idea for this Monday’s morning sketch.

Sarja jatkuu ensi viikkojen aikana. Olisi mukava myös kuulla, mikä teitä inspiroi!

The series continues during the next weeks. And I’d love to hear, what inspires YOU!

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 5
  Heidi - Suklaamarenki

  Aivan ihanan herkät kuvat! Värit, muodot, materiaalit – niistä yleensä ammennan inspiraatiota. Näissäkin kuvissa juuri värien pehmeys ja puuterimaisuus on todella inspiroiva :)

 2. 8
  one sydney road

  I'm with you – I adore flowers. I love having fresh flowers in my home…it's amazing how much they brighten things up and make me smile :) Love your photos!!

 3. 9
  Jutta

  Heippa ja kiitos kommenteista! Tosi mielenkiintoista kuulla, mitkä asiat muita inspiroi, joitain en itse olisi tullut ajatelleeksikaan. Värit inspiroivat minuakin, siksi niitä pitääkin varmaan olla niin paljon ympärillä :)

  Riikka, saattaisi se olla mahdollista. Laita vaikka minulle postia, osoite näkyy sivupalkissa.

 4. 10
  Kirjailijatar

  Minua inspiroi vaikka mikä ympärillä oleva: joku persoonallisen näköinen ihminen, rakennukset, leffat, kirjat, joku kaunis näkymä kaupungilla. Melkein mikä tahansa voi yhtäkkiä synnyttää assosiaation ja sitä kautta inspiraation.

 5. 12
  P.K

  Flowers are always an inspiration, also water, the sky and clouds, and thunder the wind, music and going for a walk. Oh and trees, especially in the winter. Not to forget colour.

+ Leave a Comment