Mansikki The Destoroyah


Destoroyah daydreaming

Minulla on vahva tunne, että juurikin tuollaista liikkuu Mansikin viattomien silmien takana.

I seriously believe this is what’s going on behind those sweet, innocent looking eyes.

Mansikki likes to destroy

Mansikki likes to destroy

Ehkä joku muistaa viime syksyltä, että annoimme Mansikille hellän lisänimen Destoroyah yhden Godzilla-elokuvan mukaan. Pitkän aikaa tilanne oli parempi, varmaan koska minä olen ollut kotona, mutta viime päivinä Mansikki on käynyt aivan kierroksilla. Se on parissa päivässä repinyt kaksi lelua palasiksi. Ja muutenkin se on villiintynyt. En tiedä, eikö sillä ole tarpeeksi tekemistä vai onko sillä vain kevättä rinnassa. Saattaa olla teinihormonitkin, jotka saavat pään sekaisin. No joka tapauksessa, viikonloppuna minulla on yksi kuvauskeikka, mutta muun ajan ajattelin käyttää koirien aktivointiin. En halua lisävahinkoja… (Hehheh.)

Mutta nyt toivotan ihanan aurinkoista viikonloppua! Nähdään maanantaina!

We have gently nicknamed Mansikki ‘the Destoroyah’ after the nemesis of Godzilla. It was better for a while, but now within two days she’s torn two of her toys into pieces. And she’s gone a little bit crazy in other ways too. I think maybe she’s not getting enough activities. Or it might be the spring or some wildly raging teenage hormones, I dunno. So, this weekend I have a photo shoot, but other than that I will spend my time activating the dogs. You know, to minimize the damages. (Hehe.)

But, let me wish you a happy weekend! See you on Monday!

No related posts.

19 Comments

Add yours
 1. 2
  Ilse

  Vieläkin naurattaa tuo kuva…! :D Ihan mahtava.

  Teinihormonit ne vaan, ja kevään tullen tilanne vain hurjistuu. Voi että, muistan kyllä, vaikka oma tyttömme on jo 5 v. Mutta kyllä se siitä ohi menee, tai leikkauksella viimeistään. En tiedä, miten suhtaudut, mutta jos homma menee mahdottomaksi, sekin vaihtoehto pn ihan hyvä.

 2. 3
  juliette

  I had to laugh, we have our MIL's dog here for the weekend and it's the first time she's chill. Normally it's a whine fest mixed with "how much of my blanket can I chew up while away from home?"

  So far, so good. She's napping in the sun. We're about to exhale…

 3. 4
  niina

  Hihhiii,yläkuva on aivan mahtava!! Voi jestas. Mutta hyvin todennäköisesti jotain tuollaista Mansikin päässä liikkuu. Samoin meidän koirien..ne eivät tuhoa mitään,mutta murisevat ja juoksevat ja ovat kunnon pahiksia unissaan.
  Ja no,välillä hereilläkin..mikä on aika huvittavaa,kun molemmat ovat tuollaisia viidenkilon mega-saalistajia,jotka eivät voi jatkaa matkaa jos risu tarttuu tassukarvoihin. Tai lehti. Mutta muut koirat on uhkia,oli ne sitten samankokoisia tai kymmenen kertaa isompia:) (tästä saa nyt sen käsityksen,että meidän koirat räksyttää kaikille,mutta ei nyt sentään. välillä vaan ja yleensä aina nille kymmenen kertaa isommille..:))
  Toivottavasti teille ei tule enää lisävahinkoa,mielummin nuo lelut kuin seinä palasiksi!
  Hyvää viikonloppua sinnekin!

 4. 5
  Kummitustalon Stella

  Tsemppiä! Mulle sanottiin että kyllä se tuhoaminen loppuu kun koira täyttää 2v. En uskonut ennenkuin itse näin. Nim. puoli vuotta ilman tuhoja woohooo!

 5. 6
  Pilvitarha

  Hahhahhahaha! Meidän koira on jo eläkeiässä, mutta kissalla riehunta vasta alkaa. Talvipentu on vihdoin päässyt pihaelämän makuun ja voi jestas mikä riemu siitä repesikään! Puusta toiseen ihan vauhkona ja jokainen kärpänen, perhonen ja tuulessa lepattava lehti on tuhottava matkan varrella…
  Ja silmissä kiiluu vähintään yhtä vimmaisesti kuin Godzillalla :D

 6. 12
  Pia

  Hehee, mainio ylimmäinen kuva.
  Kevättä rinnassa taitaa koirilla olla tosiaan…meilläkin Sedu vinkuu _jatkuvasti_ pihalle vaikka vasta käyny, lienee joku kiimanen narttu huudeilla :D
  kaikenlaista älyleikkiä ja aktivointia on kyllä joutunu keksimään…

 7. 13
  P.K

  Great photo! You are right about activity. My Miss M destroyed her toys in a week when we got her (she was 1 yr). Obedience training, and exercise was the solution, though she is not always obedient. I taught her a number of things to do, like finding toys, and giving them, etc. It really helped, good luck with the the destroyah.

 8. 14
  Pellon pientareella

  Hieno kuva, vau! Kyllähän se Cesar Milankin ihan ensin sanoo, että riittävästi liikuntaa ja aktivointia. Siitä kai monet tuollaiset tuhoamisjutut johtuvat? Sitten auktoriteettia ja johtajuutta, huomion ja palkintojen ansaitsemista. Ja sitten sitä hellyyttä ja rakkautta, siinä järjestyksessä. Minä annan vikaa eniten, sitten ekaa ja vikaksi tokaa… Koirat karkasivat tänään moneksi tunniksi, onneksi tulivat takaisin. Kyllä otti pannuun.

 9. 17
  Jutta

  Hehheh, kiitos kommenteista! Tämä bloginpito käy välillä ihan terapiasta, ei ärsytä enää ollenkaan niin paljon "pikku" riiviön käytös :D

  Kummitustalon Stella, minä olen kans monelta kuullut, että 2v. jälkeen rauhoittuu. Mutta siihen tuntuu olevan niin pitkä matka…

  Pilvitarha, sitä on varmaan mahtava katsella :D

  Pellon pientareella, sama täällä, rapsutuksia ja hellyyttä tulee annettua eniten. Nyt kun tuolla on kevätvilli menossa ja kuulo tuntuu paikoitellen kadonneen, olen yrittänyt että saa ansaita kaiken huomion ja herkut. Periaatteessa olen toki aina sitä mieltä, mutta välillä se saattaa unohtua, kun toinen on niin suloinen… köhköh…

  Mirka, kiitos paljon, ihanasti sanottu! Ja tervetuloa! :)

 10. 18
  Jutta

  Thank you for your comments! They seem to have a therapeutic effect! Now I can laugh about it so I'm not annoyed by the "little" Destroyah anymore :)

  P.K. we went to puppy school and obedience training last year and it helped. I'd love to go to another obedience training when my husband's back gets better.

+ Leave a Comment