Shoppailua väreittäin / Shopping by color


Shopping by color

Shopping by color

Shopping by color

En tiedä, onko tässä kyse nyt siitä, että alitajuisesti etsii yhteensopivia juttuja, mutta shoppausreissulta palattuani huomasin, että kaikki ostokset olivat sävy sävyyn. Tai ehkä nämä ovat nyt jotkut henkilökohtaiset kevätvärit ja siksi ne vetoavat minuun. No, joka tapauksessa kaikki löydökseni olivat pinkkiä tai vihreää. Ja vähän keltaista.

Aivan mahtava löytö oli hyllypaperi. Olen kuullut, että sitä valmistetaan edelleen, mutta en ole nähnyt missään. Nyt törmäsin, niinkin eksoottisessa paikassa kuin Kodin Ykkösessä. Meidän mummonaikaisissa kaapeissa ja lipastoissa on kaikissa ollut tosi riemukkaat hyllypaperit. Ne ovat olleet niin huonokuntoiset, että olen poistanut ne, mutta hylly alla on ollut moitteettomassa kunnossa. Aion itse ottaa tavan käyttöön, nyt kun löysin oikeaoppista paperia.

I don’t know if it’s a subconscious thing that when you shop, you choose things that match, even if you don’t think about it. Or is it just that these are the colors of the season (spring!) and that’s why I automatically chose them. Anyway, coming home from shopping I noticed all my purchases were matchy-matchy green or pink. And some yellow.

One fantastic thing I found was shelf paper. In all the granny furniture we have the drawers and shelves were covered with shelf paper. And not just any old boring shelf paper, but really cool colorful, patterned papers that look like they’re from the 60’s. They’ve been in such a bad shape I’ve had to remove them. But the shelf underneath has been in excellent condition (after 50+ years of use!). Now that I have the right kind of paper I can continue the tradition.

Tämä posliininen maitotölkki ei ole pinkki eikä vihreä, mutta se on minusta tosi hieno. Olen siitä jo jonkun aikaa haaveillut. Näitä valmistaa Seletti ja ostaa saa ainakin Stokkalta.

This porcelain milk carton by Seletti is not pink or green, but it’s beautiful and funny too, I think.

No related posts.

19 Comments

Add yours
 1. 1
  Nonna

  Ihania keväisen heleitä ostoksia!

  Minäkin olen miettinyt hyllypapereita. Clas Ohlsonilta saa kivoja pallopapereita edullisesti. Täytyis käydä…

  Mukavaa keväistä vappua!

 2. 2
  Jutta

  Täälläpäin ei Clas Ohlsonia ole, mutta nyt huomasin googlettamalla että heiltä saa näköjään tilattua myös netin kautta. Täytyypä pitää mielessä.

  Hauskaa vappua sinullekin!

 3. 4
  Sofia

  Taitavat olla kevään värit nuo vihreä ja pinkki – itse ostin viikko sitten kukikkaita hyllypapereita Prismasta, ja juuri samoja värejä :)

  Sinulla on kyllä ihania juttuja täällä blogissa! Ihan harmittaa että omaa kotia ei voi tapetoida, kun olen kauttasi löytänyt niin hienoja tapettisivuja…

 4. 6
  Jutta

  Tiia, hehe, vai ei meidän keittiö kelpaa :D

  Sofia, ai Prismassakin on? En ole sitten vain osannut katsoa oikeasta paikasta.

  Pellon pientareella, sinun kotisi värejä en ole tainnut nähdäkään. Blogisi kuvista päättelen, että ehkä vähän maanläheisempiä? :)

 5. 9
  Ilse

  Kerro sitten, miten kiinnitit hyllypaperit! Minä laitoin yhteen vanhaan kaappiin mutta kun en koskaan ole nähnyt "aitoja", en tiennyt että teipataanko ne jotenkin vai mikä se idea on. :)

 6. 16
  Georgianna

  I love all these colors, Jutta! I can see why you chose them – they are so happy. And I love that milk carton vase – adorable! Have a lovely weekend. :) – g

 7. 18
  Jutta

  Kiitos kommenteistanne!! Ihana päivän piristys lukea niitä, vaikka niin huonosti ehdin nykyään vastaamaan.

  Ilse, hyvä pointti, en ollut tullut ajatelleeksikaan. Kävin katsomassa tuosta yhdestä kaapista, josta emme ole poistaneet papereita. Teipeillä ne oli kiinni, ihan tavallisilla. Yhteen hyllyyn oli teipin lisäksi laitettu nastoja, mutta se näytti, että nastoilla oli jälkikäteen kiinnitelty revenneitä/irronneita kohtia.

+ Leave a Comment