Iloista vappua!


Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua!

Iloista vappua!

Happy May Day!

In Finland ‘vappu’, the First of May, is a big celebration. Originally it was about the workers, but now it’s mostly a big student party.

No related posts.

14 Comments

Add yours
 1. 2
  Parolan asema

  Hauskaa vappufiilistä :) Mahtavat tunnelmat ainakin näissä kuvissa, koirukat näyttävät just siltä että eivät malta olla käymättä pallojen kimppuun, näytetään vain näteiltä nyt pikku hetkisen ;)

 2. 8
  Pellon pientareella

  Hauskoja kuvia, koirat ovat jotenkin hämillään, että mitä noiden pallojen kanssa oikein pitäis tehdä, tai sais tai ei sais… Ja niitä on niin paljon! Haipakasta ja hauskaa vappua!

 3. 10
  Jutta

  Kiitos kommenteista ja mukavaa vappuviikonloppua!

  Pellon pientareella, ne olivat tosiaan vähän ihmeissään, että mitäs nämä tällaiset… :)

  Lotta, Mansikki innostui kun vähän aikaa heitteli niitä, Muru ei oikein. Olin kuvitellut, että pallot kestää vain pari minuuttia, kun Mansikki teurastaa ne, mutta yllättävän rauhallisesti ne otti. Mansikki olisi vain kovasti halunnut syödä pallojen jämät, kun sai ne poksautettua :)

 4. 13
  Marika

  Aivan upeita kuvia taas, oikein ilo katsella! :)

  Meidän 8kk ikäinen hauva näki ensimmäistä kertaa ilmapalloja ja sehän oli vallan kauhuissaan, kun ilmapallo otti ja poksahti kun siihen iski hampaansa.. :)

 5. 14
  Jutta

  Marika, meillä Mansikki vaan innostui siitä. Lopulta näytti ettei sitä kiinnostanut leikkiä pallojen kanssa ollenkaan, se vain halusi äkkiä poksauttaa ne, että pääsisi jyrsimään pallonjämiä. Mitä me ei tietenkään annettu sen tehdä, tylsiä kun ollaan :)

+ Leave a Comment