Monday Morning Coffee and Sketch


Monday Morning Coffee and Sketch

Tiedän että olen todella pahasti jälkijunassa. Kaikki muut blogimaailmassa ovat hehkuttaneet japanilaisia masking-teippejä (en tiedä mitä ne ovat suomeksi) niin kauan kuin olen blogeja lukenut. Mutta itse en ole tajunnut niiden pointtia. Ennen kuin luin tämän postauksen a creative mintin Leslieltä. Jotenkin minulle aukeni siinä kaikki mahdollisuudet, mitä teipeillä voi tehdä. Sitten tilasinkin jo useamman rullan itselleni.

Tämän maanantain kuva on siis tehty grafiittikynillä ja masking-teipeillä paperille. Normaalisti luonnostelen maanantaiaamun kuvat mallista, ne ovat minulle näkemis- ja tekniikkaharjoituksia. Yhden Elle-lehden olen tainnut jo piirtää läpi ;) Mutta tämän piirsin ihan omasta päästä, koska halusin tytön jonka mekon voin tehdä teipistä. Minusta tuntuu, että alan harrastamaan teippailua enemmänkin.

I know I’m really late to climb on the bandwagon. It seems that everybody else in the blogging world have talked about japanese masking tapes for like forever, but I just haven’t understood what’s the point. Until this post by Leslie of a creative mint. Somehow reading it opened my eyes to all the possibilities of masking tape.

So this Monday’s sketch is made with graphite sticks and masking tape on paper. You know normally I draw my Monday morning sketches with a model. From a magazine, that it, I wish I had a real life model! I’ve probably already drawn one Finnish Elle through :) My sketches are a way to practice seeing and technique. But this I drew on the top of my head, because I had the idea to make the dress from masking tape. And I think I’ll be doing a lot more with masking tapes in the future.

No related posts.

12 Comments

Add yours
 1. 1
  Heidi - Suklaamarenki

  Punapilkullinen mekko tuo kivan vastakohdan harmaaseen viivaan :)Hauskan kuuloista puuhaa tuo teippailu ja edellisen postauksen vappukuvat on kyllä hellyyttävät!
  Ja kiitos muuten vielä ihanasta linkkivinkistä :)
  Aurinkoista maanantaita!

 2. 2
  Nalle

  Teipit on mullekin ihan uus juttu. Niillähän saa tehtyä vaikka tosi persoonallisia kortteja. Mitähän Murun Ja Mansikin kuviin voisi laittaa? Aurinkoista viikkoa!

 3. 3
  visuaalisesti vaativa kottarainen

  Tykkään tästä tosi paljon! Kahden näin erilaisen tekniikan yhdistäminen toimii erittäin hyvin. Odotan aina innolla näitä sinun maanantaipostauksiasi. :)

  Ja niin, teippi-innostuksen olette niin hyvin saaneet tartutettua, että tekisi mieli ostaa teippejä vaikka en tee oikeastaan mitään sellaista nyt mihin niitä voisi käyttää. :D

 4. 4
  Pilvitarha

  Vai maskiteippiä, taas opin jotain uutta! Tai siis sarjakuvamaailmassa ehkä ihan tuttu asia kun tarkemmin miettii…

  Ja taas tuntuu että heti pitäisi kokeilla itsekin, vaarallinen tämä blogimaailma ;)

 5. 5
  lou

  i know what you mean about the masking tape. i didn't get it for quite some time and then one day i ordered a 10 pack of it and i love it ever since. it's just nicer than normal tape and you can do loads of beautiful things with it. just as you did with your scetch. it's amazing. great job for a monday morning :-) have a fabulous week, my dear.

+ Leave a Comment