Inspired by: Our dogs


Muru

Kukaan ei varmaan ylläty, jos kerron että koirat ovat yksi suuri inspiraationlähde minulle. Murun mukaan on koko blogikin nimetty. Kaivelin vanhoja koirakuvia ja ajattelin laittaa pienen kollaasin Mansikin eka vuodesta. Oikeastaan pitäisi teettää näistä paperikuvia tai kirja. Ei mitään järkeä että ne lojuvat vain tietokoneen kovalevyllä, missä kukaan ei edes näe niitä.

It probably don’t come as a surprise when I tell you one of my big inspirations is our dogs Muru and Mansikki. Muru even gave her name to my blog! In case you are wondering, Muru means crumb, but also sweetie or love.

I thought I’d show you some pictures of Mansikki’s first year. What I really ought to do, is make an photo album of all of Mansikki’s puppy pictures, now they’re just inside my computer hard disk where nobody ever gets to see them.

Mansikki April 2009

Mansikki May 2009

Mansikki June 2009

Mansikki October 2009

Mansikki October 2009

Eikö Mansikki näytä ihan oikealta vahtikoiralta?

Doesn’t she look like a proper watchdog?

Mansikki November 2009

Mansikki December 2009

Mansikki May 2010

Muru May 2010

Kaksi viimeistä kuvia on tosi hauskoja. Otin ne ihan peräkkäin. Koirat olivat vastakkaisilla puolilla pihaa ja tuijottivat toisiaan herkeämättä. Samantien Murun kuvan ottamisen jälkeen ne syöksyivät toistensa “kimppuun” ja alkoivat jahdata toisiaan. On ne niin lutusia :)

The two last photos are so funny. They were shot virtually at the same time, the dogs at the opposite sides of the backyard staring at each other. Immediately after I got the shot of Muru she dashed away and they started chasing each other. They are so cute, no?

No related posts.

10 Comments

Add yours
 1. 1
  visuaalisesti vaativa kottarainen

  Ihania kuvia. Just mietin, että pitäisi saada aikaan ja koota kissinkäisten kuvista kirjanen tai pari. Nyt voisi vielä keskittyä siihen ennenkuin niitä kuvia on tästä maha-asukkaasta vino pino laitettavana kansioon. :D

 2. 2
  outi

  Hihih, tuo vaanimistuijotus on niin tuttu! Meidän koirat jähmettyvät joskus pitkäksikin ajaksi vaanimaan toisiaan..tai joskus vain toinen vaanii hyllyn takana.. ja sitten jahdataan!

 3. 6
  Pia

  Koirista todellakin inspiroituu, monella tavalla :D
  millon innostuu opettelemaan erilaisia aktivointijuttuja, pänttäämään rotutietoa tai sitten piirtämään…kuka väittää, ettei koirista ole mielenterveydelle hyötyä! ;D
  Minkälaista viikonloppuohjelmaa teillä on tällä viikolla? Käviskö puistotreffailu? :) spostia voin toki tarkemmin sitten laittaa

 4. 7
  Pellon pientareella

  Koirat ovat kyllä ihania, ystäviä, inspiroivia, henkisiä opettajia, hauskoja, iloisia, vauhdikkaita, rakastavia, tuntevia. Elämä ilman eläimiä olisi outoa.

 5. 8
  Ämaaärii

  Ihania rekkusia, eritoten Murun faniksi tunnustaudun – tai kaikkien fiksunoloisten sakukoirien. Meille on lyhyen ajan sisään tullut kaksi pientä rekkusta sulostuttamaan eloa ja oloa, joten vaanimistuijotus ja sitä kohtsillään seuraava paikathyrskynmyrskyn-riehukohtaus ovat tuttuja :D

+ Leave a Comment