Punaherukka sadepäivänä / Red currants on a rainy day


Red currant blossoms on a rainy day

Tänään ukkostaa ja salamoi, mutta nämä kuvat otin joku aika sitten kevyessä kesäsateessa. Toivottavasti tänä vuonna tulee yhtä hyvä sato punaherukkaa kuin viime vuonna. Lupaamme olla paremmin varustautuneita säilömiseen ja mehustamiseen.

Today it’s thunder and lightnings, but I took these photos a while back, in a light summer rain. I hope this year we’ll get as much red currants as last year. I promise we’ll be better prepared saving them for the winter.

Red currant blossoms on a rainy day

Red currant blossoms on a rainy day

Red currant blossoms on a rainy day

Täytyy muuten sanoa, että rakastun tähän kameraan aina vaan uudestaan ja uudestaan. On se vaan niin ihana ja ihan eri näköisiä kuvia tulee kuin vanhalla raatiskalla. Blogia varten piti pienentää kuvat mutta jos kiinnostaa, niin ne voi käydä katsomassa isompina ja mustalla taustalla täällä.

I must say that I fall in love with my camera again and again. The pictures look so much nicer than with the old camera. I had to scale these photos down for the blog but if you’d like to view them large and on black, you can watch a little slideshow here.

No related posts.

10 Comments

Add yours
  1. 6
    Georgianna

    Beautiful photos, Jutta – so refreshing and cool! We don't have currents here, at least that I know of, but you've inspired me to look for them. Have a lovely new week! – g

+ Leave a Comment