Tonttu ja kilpikonna / Elf and the Turtle


Elf and the Turtle

Herra Tonttu ja ystävänsä kilpikonna ovat partioineet kampauspöytäni aarteita jo reilun vuoden, siitä asti kun löysin heidät vintin uumenista.

Mr. Elf and his friend the Turtle have patroled my vanity for over a year, ever since I found them at the attic.

Elf and the Turtle

He ovat palvelleet tehtävässään varsin ansiokkaasti, mutta spray-maalien houkutus ajoi minut suihkuttamaan heidät vihreäksi. (Moni muukin juttu meidän kotona on saanut spray-käsittelyn, niistä lisää myöhemmin.)

Mutta kun näin tämän tontun, minua alkoi vähän kaduttaa koko maalausoperaatio. Olisiko herra Tonttu sittenkin pitänyt jättää luonnolliseen tilaansa?
Toisaalta…

They have performed their duties in a most distinguished manner. However, the allure of spray paint drove me to spray them green.

But when I saw this elf, I kinda felt sad about painting them. Should mr. Elf have remained au naturel?
On the other hand…

Beautiful Day

Stroll in the Nature

Nyt hän maastoutuu paljon sujuvammin sekä ulkona,

Now he’s much better camouflaged both outside,

Mr. Elf in camouflage

että sisällä. Vai mitä mieltä olette?

and in. What do you think?

No related posts.

17 Comments

Add yours
 1. 2
  Outi

  On huojentunut olo. Muidenkin maapureilla on selvästi ihmeteltävää. Minä kuvaan pääasiassa kasveja tai valmiita käsitöitä pihalla. Vihreäksi maalattu tonttu (joka on tosi hieno) saattaa olla monta astetta erikoisempi juttu. Se nostattaisi ainakin täällä meidän perukoilla kulmakarvoja ihan kiitettävästi. :D

 2. 3
  Jutta

  Juu on varmaan ollut naapureilla katsottavaa kun möyrin pusikoissa tontun ja kameran kanssa. Minua lohdutti se, että viikonloppuna meidän talon takan teinit kiipeili puihin ja valokuvasi. Taisi syntyä materiaalia johonkin muotiblogiin :)

 3. 8
  Jutta

  Hei ja kiitos kommenteista :) Noista tuli ensin liian tummia, piti maalata vaaleammalla vihreällä päälle. Spraypurkeista on aika vaikea saada käsitystä lopullisesta sävystä.

  Laura, minusta siitä tuli paljon hilpeämpi, näytti ennen vähän surulliselta.

 4. 13
  Allison

  tee hee hee, yes very handsome! We have a problem with elf/knome nappers here in Australia (seriously!) so I think Mr Elf's camouflage would be most appropriate over here :D
  Just wanted to stop by to wish you a HAPPY BIRTHDAY!!! Hope you have a lovely day with friends and family and perhaps can take the day off?
  Take care,
  Allison xx

 5. 17
  Jutta

  Kiitokset kommenteista!

  Niina, maalasin sen ensin vihreällä Prof-sprayllä jota löysin K-Raudasta, mutta siitä tuli liian tumma. Maalasin päälle kerroksen Dupli-colorin Lackspraylla (? niin tuossa lukee, en tiedä mitä tarkoittaa, normi-spraypurkilta näyttää) Sävy on yellow green. Sen ostin Bauhausista.

+ Leave a Comment