Pieniä lahjoja / Little gifts


Forget-me-not

Monesti aivan pienet asiat saa hyvälle mielelle. Naapurin lapsilta sain kimpun lemmikkejä. Sain kuulla myös, että Muru on parempi koiran nimi kuin Mansikka. (Kyllä, Mansikka. Eivät ilmeisesti voi uskoa että koiran nimi voi olla Mansikki ;))

I think it’s many times the little things that make you happy. I got forget-me-nots from the neighbor’s kids. Still makes me smile.

Little gifts

Syntymäpäiväkin meni, en edes kerro paljonko täytin. Sisko onnitteli 25-vuotiasta, kiltti kun oli, mutta se ei taida olla aivan koko totuus. No okei, kerrotaan. 32. Aina syntymäpäivän ympärillä on perinteinen ikäkriisi, mutta ehkä pääsin siitä jo yli. Mieheltä sain synttärilahjaksi Nanny Stillin Sulttaani-karahvin. Olen siitä ties kuinka pitkään haaveillut. Niin ja kakkukahvit sänkyyn, on se ihku :)

I also had my birthday, but I won’t reveal how much I turned… Ok, I’ll tell you. It’s 32. I traditionally have an age crisis around my birthday, but I think I’m over it now. My husband gave me the Sultan carafe by Nanny Still, that I’ve dreamed about for ages. And breakfast in bed, with cake and candles and all. He’s so sweet :)

No related posts.

13 Comments

Add yours
 1. 4
  *Katinkainen*

  Onnea sylin täydeltä
  blogiisi eksyneeltä
  mamuskalta!!!=O)
  Kyselit tuossa alempana kukasta,joka penkissäsi nököttää,eikä se suinkaan ole rikkaruoho…
  Olisikohan se vuohenkello!?
  Lehdet näyttävät vähän siltä….
  Epäilen suuresti…
  Kun noin pieniä ovat,eivät välttämättä kuki vielä tänä vuonna,että pääsisit mittailemaan niiden kukkia.
  Ja elämänlankaa se ei ole,siitä menen takuuseen.
  Sitä olen yrittänyt karkoittaa eräästä penkistä ~onnistumatta!!
  Siinä vasta sinnikäs alivuokralainen.

 2. 5
  Jutta

  Kiitoskiitos :) Ja mies on kyllä kaikin puolin hyvä :)

  *Katinkainen* kiitos vinkistä, pitää heti googlettaa. Sopisi ainakin hyvin kuvaan, koska vuohenputki ja kevätvuohenjuuri siellä ainakin viihtyvät, miksei sitten vuohenkellokin ;)

 3. 7
  Georgianna

  Oh, my, Jutta. Your photos are magical! Happy Birthday to you! I used to suffer the age crisis but after awhile, um, it's not helpful. :) So glad you were pampered by your hubby. Have a great weeked! xo – g

 4. 10
  Laura

  Myöhästyneet onnittelut!

  Meidän blogissa mennään kovaa vauhtia kohti 35:ttä, mutta emme anna sen hillitä vauhtiamme!

  Joskus nuorena ajattelin, että tämänikäisenä on jo tosi tylsä aikuinen ja vanhakin vielä. Mutta onneksi mieli muuttuu.

 5. 13
  Hanna-Maija

  Myös minulta myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Sait ihania lahjoja. Tutustuin vasta eilen blogiisi, upeita kuvia – graafista suunnittelua… piirroksia. Odotan innolla, mitä sivuillesi seuraavaksi ilmestyy :).

+ Leave a Comment