Tuesday Morning Coffee and Sketch


Hei taas, tuntuu että pitkästä aikaa kun oli juhannuskin välissä. Miten teillä meni juhannus? Toivottavasti rentouttavissa ja hauskoissa merkeissä. Me käytiin Panun mökillä ja illan vietimme Panun perheen kanssa. Koirat olivat ihan poikki juostuaan metsässä ja järvessä, ei seuraavanakaan päivänä paljon korva lotkahtanut. Oli ihanaa rentoutua ja olla miettimättä töitä ja loputonta to do -listaa.

Tämän viikon luonnos ei ole luonnos siinä mielessä, että se olisi käsin piirretty. Taustan olen kyllä värittänyt pastelliliiduilla ja hiukset piirsin musteella. Muuten se on ihan digitaalisessa muodossa tehty ja kasattu. Luonnos se on enemmänkin siinä mielessä, että inspiroiduin Irene Jacobsin töistä ja halusin kokeilla samaa tyyliä. Alla on rakennuspalikat joista työ koostuu. Sain jo kuulla että se näyttää aasialaiselta mieheltä, mutta julkaisen sen silti :P

Hi, how was your weekend? It feels like such a long time with the Midsummer inbetween. We had a really relaxing time at Panu’s summer cottage and the evening we spent with his family. The dogs were exhausted after running in the woods and lake. They barely got up to eat the next day. I was so happy just to take time off and not think about work or my never ending to-do list.

This week’s sketch isn’t a sketch in the sense that it’s not hand drawn. Well I colored the background with pastels and made the hair with ink. But the rest is put together digitally. It’s a sketch in the sense that I got inspired by the spectacular work of Irene Jacobs and wanted to try out similar technique. Below are the building blocks for the piece. I was already told it looks like an Asian man, but I’m publishing it anyway (haha)!

Building blocks

No related posts.

3 Comments

Add yours

+ Leave a Comment